Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

30 Δεκεμβρίου 2015

Σύμφωνο συμβίωσης και ανθρώπινα δικαιώματα (τελευταίο)

Συνέχεια του «Σύμφωνο συμβίωσης και ανθρώπινα δικαιώματα (3)»

Για να κλείσω τελικά το θέμα, θα πρέπει να αναλύσω λίγο τον λόγο για τον οποίο οποιαδήποτε αντίδραση κατά του συμφώνου συμβίωσης θα έχει μόνο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ αποτέλεσμα όπως είπα και στην ανάρτηση (3). Και φυσικά θα ξανα-αναφερθώ και πάλι στο πολύ-πολύ-πολύ αγαπημένο μας ΕΓΩ, το τόσο θεοποιημένο από τους περισσότερους δυτικούς ψυχολόγους αλλά και από την πλειονότητα των ινδικής προέλευσης φιλοσοφικών κινήσεων.
Η «μανία» μου να αναφέρομαι μόνιμα πλέον στο «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΓΩ» συνήθως κάνει τους ανθρώπους να αντιδρούν. Είτε θα βαρεθούν να ακούν ότι έχουν στο εσωτερικό τους ένα τέτοιο απαίσιο κατασκεύασμα που τους καταδυναστεύει, είτε θα προσβληθούν γιατί αυτοί είναι ΜΟΝΟ «καλοί καγαθοί», είτε θα διαμαρτυρηθούν γιατί κατά την γνώμη τους το ΕΓΩ δεν είναι κακό. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ότι αυτοί που διαβάζουν τις αναρτήσεις θα μειωθούν πολύ, αλλά αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσικό εφόσον οι άνθρωποι αγαπάνε απόλυτα το ΕΓΩ τους (Παρακαλώ διαβάστε την ανάρτηση «Το τερατώδες ΕΓΩ».
Ο βασικός λοιπόν λόγος που η νίκη των «προοδευτικών» τύπων σαν τους ομοφυλόφιλους πρέπει να θεωρείται απόλυτα σίγουρη, δεν είναι άλλος από το «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΓΩ». Πρόκειται κυριολεκτικά για ένα ψυχο-σωματικό ναρκωτικό που μας κατευθύνει με τέλεια καλυμμένο και ψυχαναγκαστικό τρόπο στην επανάληψη της πράξης που φέρνει ευχαρίστηση. Ήδη έχω κάνει πολλές αναρτήσεις περιγράφοντας την λειτουργία του. Το θέμα είναι τεράστιο, δεν καλύπτεται από μία ανάρτηση και θα δώσω μια υπερ-σύντομη περιγραφή:
1) Η φυσική και μηχανική συνήθειά μας είναι να επαναλαμβάνουμε τις πράξεις που μας ευχαριστούν.
2) Η οποιαδήποτε ευχάριστη δράση προκαλεί την έκλυση «ορμονών ηδονής».
3) Η δράση αυτών των ορμονών εξασθενεί και σιγά-σιγά απαιτείται όλο και μεγαλύτερη «δόση» για να υπάρχει το ίδιο επίπεδο ευχαρίστησης.
Η διαδικασία είναι ίδια σε όλες τις δράσεις-ναρκωτικά, όπως φαγητό, σεξ, δουλειά, γυμναστική κλπ. Παρακαλώ προσέξτε ότι ΠΑΝΤΟΤΕ -σε κάθε βήμα της διαδικασίας αυτής- αισθανόμαστε ΥΠΕΡΟΧΟΙ, ΤΡΟΜΕΡΟΙ και ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ από τους άλλους. Όταν, λοιπόν, ήμασταν μικροί, ήμασταν ευχαριστημένοι
-αρχικά με το να ασχολούμαστε με το άλλο φύλο κάνοντας αθώα πειράγματα
-έπειτα όταν είχαμε μια απλή νεανική «ερωτική» σχέση
-έπειτα με κάποιο χάδι ή και φιλί
-έπειτα με την ερωτική επαφή
Στην συνέχεια ο «κατήφορος» μεγαλώνει
-αρχίσαμε να κρυφοκοιτάμε γύρω και να παίρνουμε τροφή για την φαντασία μας, αν και ήμαστε με το αγαπημένο μας πρόσωπο (αφού η επαφή μαζί του δεν μας παρείχε τόση πολύ ηδονή πλέον). Τίποτε πιο ανόητο από αυτό και την αντίστοιχη συμβουλή των ψυχολόγων. Δεν ξέρω αν θεωρείτε έξυπνο έναν τύπο που τρώει πιτόγυρο και αντί να το ευχαριστιέται, φαντάζεται ότι τρώει πίτσα ή μπριζόλες…
-τότε αν βρούμε ευκαιρία θα απατήσουμε τον ερωτικό μας σύντροφο γιατί αυτό προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το σεξ (το τόσο συνηθισμένο πλέον) μαζί του.
Η σεξουαλική επαφή, δίνει έντονη ευχαρίστηση στην αρχή, αλλά απαιτεί όλο και πιο «βαριές» καταστάσεις για να «αποδώσει» σε ηδονή, υπακούοντας στον βασικό πρώτο κανόνα.
Το αποτέλεσμα είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα ενδίδουν σε όλο και πιο απαγορευμένες «διασκεδάσεις» με ναρκωτικά, διεγερτικά χάπια, ερωτικά βίντεο, πολλούς συντρόφους, όργια, και γιατί όχι πικάντικες συνευρέσεις με  κάποιους πάντα πρόθυμους τρανσέξουαλ. Η τελική κατάληξη δεν είναι άλλη από την ομοφυλοφιλία και τις άλλες σεξουαλικές διαστροφές.
Αν προσθέσετε μάλιστα και την πλημμύρα της ομοφυλοφιλικής διαφήμισης, κατά την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είναι «must» το να είσαι ομοφυλόφιλος (η πλειονότητα των διάσημων ηθοποιών, τραγουδιστών και άλλων «καλλιτεχνών» δηλώνουν ομοφυλόφιλοι ή φιλικά διακείμενοι) τα μικρά παιδιά καθοδηγούνται απόλυτα προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Τελικό συμπέρασμα.
Κλείνω με άλλη μία υπερ-σύντομη περιγραφή:
-Ομοφυλόφιλοι (και οι «άλλοι» κάθε είδους) υπήρχαν πάντοτε στην ανθρώπινη ιστορία. 
-Οι θρησκείες και οι φιλοσοφικές κινήσεις αποτελούσαν ένα  εμπόδιο στην εξάπλωσή τους και στον «προσηλυτισμό» που ασκούσαν.
-Δυστυχώς, όταν το πνεύμα των θρησκειών ξεχνιέται μένει μόνο ο φόβος και η καταπίεση που ασκείται από τους φανατικά θρησκευόμενους κρατούντες. Οι χειρότεροι πόλεμοι και σφαγές είχαν θρησκευτικά κίνητρα.
-Δυστυχώς επίσης η αναγκαστική αγαμία που επιβάλουν οι διάφορες κατεστημένες θρησκείες (σε ιερείς, μοναχούς και πιστούς) με «ποινή κόλασης», έχει σαν αποτέλεσμα την διαστρέβλωση του σεξουαλικού ένστικτου και για αυτό υπάρχουν τόσες καταγγελίες για ομοφυλοφιλία και παιδεραστία παντού στο θρησκευτικό κατεστημένο. Πχ, μέχρι οίκοι ανοχής καταγγέλθηκε ότι συντηρούνται από το Βατικανό, για χρήση των ιερέων του!
-Η καταπίεση των διεφθαρμένων εκκλησιαστικών αρχόντων κάνει τον κόσμο να πηγαίνει στο άλλο άκρο: από την σεξουαλική καταπίεση περνάει στην σεξουαλική ελευθεριότητα και υπερβολή.
-Οι πρόσφατα «απελευθερωμένοι» αρχίζουν να ασκούν αντίστοιχη για την εποχή ψυχολογική πίεση στους «κανονικούς». Δεν τους απειλούν με την κόλαση. Τους απειλούν ότι θα στιγματιστούν σαν φασίστες, κακοί, απάνθρωποι, απολίτιστοι κλπ.
Όλα αυτά μαζί φέρνουν την κατάσταση στην οποία ζούμε σήμερα.
Δεν ξέρω αν σας έπεισα για το θέμα. Αν δεν σας έπεισα μπορείτε να πάρετε μέρος με όποιον τρόπο σας αρέσει στην «απελευθέρωση» που ευαγγελίζεται ο ΟΛΚΕ και η πληθώρα των υπόλοιπων ευαγών ιδρυμάτων, που κάποια μάλιστα παίρνουν ή έπαιρναν και κρατική επιχορήγηση σαν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις!
Η Διαφθορά είναι εδώ και είναι τώρα. Αν το προτιμάτε είναι η χιλιόχρονη περίοδος που «ελύθη ο διάβολος». Μπορείτε βέβαια να δώσετε όποιο όνομα θέλετε. Ακόμα και να θεωρήσετε σαν πρόοδο την σημερινή πολιτική, ηθική και κοινωνική παγκόσμια σαπίλα.
Σε εσάς εναπόκειται
Ή στα νέο-ελληνικά: It’s up to you…