Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

8 Μαΐου 2016

Γιορτή της μητέρας; Ποια γιορτή της μητέρας;

Με εξαίρεση μερικές ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΤΥΧΕΡΕΣ που ζουν με ασφάλεια, υγεία, χρήματα και τα παιδιά τους δεν είναι ανισσόροπα, ορίστε ποιες μανάδες ΔΕΝ γιορτάζουν:
Αυτές που βλέπουν τα παιδιά τους να πεθαίνουν της πείνας.
Αυτές που βλέπουν τα παιδιά τους να ακρωτηριάζονται από τις νάρκες.
Αυτές που βλέπουν τα ανήλικα παιδιά τους να σκοτώνονται ή να ζωοποιούνται, όντας στρατιώτες στις αντάρτικες συμμορίες που στηρίζονται από τους «πολιτισμένους» δυτικούς.
Αυτές που βλέπουν τα παιδιά τους να γυρνάνε άνεργα στους δρόμους, χωρίς σκοπό και χωρίς ιδανικά.
Αυτές που βλέπουν τα παιδιά τους να μαστουρώνουν με τα κάθε είδους ναρκωτικά.
Αυτές που βλέπουν τα παιδιά τους να γίνονται βαποράκια αφού αυτή είναι η μόνη προσοδοφόρος εργασία σήμερα.
Αυτές που βλέπουν τα παιδιά τους να γίνονται «διαφορετικά» γιατί έτσι διατάζουν οι σημερινοί «δημοκράτες» της πολυπολιτισμικότητας.
Αυτές που βλέπουν τα ανήλικα παιδιά τους να γίνονται βορά των σεξουαλικά διεστραμμένων που μπορούν να πληρώσουν.
Αυτές που ζουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ παραπεταμένες από εδώ και από εκεί, αφού τα παιδιά τους έγιναν πλέον σύγχρονοι δούλοι χωρίς δικαιώματα αλλά μόνο με υποχρεώσεις.
Αυτές που βλέπουν τα παιδιά τους να πεθαίνουν από αρρώστιες επειδή το «κράτος δικαίου» δεν δικαιολογεί τα φάρμακα.
Αυτές που σκοτώνετε εσείς οι ίδιοι κάθε μέρα με την συμπεριφορά σας. Γιατί πρέπει να ξέρετε ότι δεν σκοτώνεις μόνο με  τα όπλα. Για να σκοτώσεις αρκεί μία ματιά ή μία λέξη ή καμιά φορά μία απλή κίνηση του ώμου…
Παρακαλώ, σταματήστε αυτήν την γελοιότητα των παγκόσμιων ημερών.
Κάθε τι που καταστρέφεται, βιάζεται, διαλύεται ή διαστρέφεται, εμείς ηλιθιωδώς το γιορτάζουμε με μία παγκόσμια ημέρα.
Κανονικά έπρεπε να υπάρχει μία μόνο παγκόσμια ημέρα που να γιορτάζεται και τις 365 ημέρες του χρόνου:
Η Παγκόσμια Ημέρα του ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Φασισμός με προγραμματισμό

Μια φορά και έναν καιρό, στην παλιά και ξεχασμένη προϊστορία, ήταν ένα δημοκρατικό (ΧΑ ΧΑ) κόμμα που το λέγανε ΝΔ. Ο πρόεδρός του -που ήταν και Εθνάρχης μας (ΧΑ ΧΑ)- μας έβαλε στην τότε ΕΟΚ.
Στην ΕΟΚ λέει  θα περνάγαμε τέλεια (ΧΑ ΧΑ), θα είχαμε δουλειά (ΧΑ ΧΑ), λεφτά (ΧΑ ΧΑ), οικονομική σταθερότητα (ΧΑ ΧΑ) και ασφάλεια (ΧΑ ΧΑ), ειδικά από την επιθετικότητα των Τούρκων (ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ).
Εκείνη την ειδυλλιακή εποχή, λοιπόν, βγαίνει ένας ευρωβολευτής, ο οποίος προφανώς είχε μία κρίση ειλικρίνειας, και είπε ότι από τώρα και στο εξής θα ψηφίζουμε μία κυβέρνηση ΟΧΙ για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της αλλά για να εφαρμόσει το πρόγραμμα των Βρυξελλών. (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)
Μετά εμφανίστηκε η Αλλαγή (ΧΑ ΧΑ) του Ανδρέα, ο οποίος σημειωτέον μίλαγε καλύτερα αμερικάνικα από ότι ελληνικά. Έδιωξε τις κακές βάσεις των κακών αμερικανών και ξεθεμελίωσε τα πάντα. Οι κυβερνώντες ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ (είπαμε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του αλλά όχι και 500 εκατομμύρια), ο λαός έμαθε στο καθισιό, την κομπίνα και την υπερκατανάλωση και οι επιχειρήσεις έφυγαν στο εξωτερικό. (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)
Μετά, ΞΑΦΝΙΚΑ άρχισαν να υπάρχουν προβλήματα. Εμφανίζεται ένας υπάλληλος της πολιτισμένης (ΧΑ ΧΑ), δημοκρατικής (ΧΑ ΧΑ) και όλο ανθρωπισμό (ΧΑ ΧΑ) Ενωμένης (ΧΑ ΧΑ) Ευρώπης και ρωτάει όλο μένος γιατί θέλουμε μεγάλους μισθούς και συντάξεις την στιγμή που στην Βουλγαρία παίρνουν 300 ευρώ μισθό και 200 ευρώ σύνταξη. (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)
Μετά εμφανίζεται ένας άλλος υπάλληλος της πολιτισμένης (ΧΑ ΧΑ), δημοκρατικής (ΧΑ ΧΑ) και όλο ανθρωπισμό (ΧΑ ΧΑ) Ενωμένης (ΧΑ ΧΑ) Ευρώπης και λέει ότι το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα είναι κάπου στο 75% ενώ στην ΕΕ μόνο 30% και ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΕΕ. (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)
Και τώρα το κερασάκι στην τούρτα:
Εχθές ο (εμφανώς υπάλληλος της ΕΕ) Στέφανος Μάνος (για όσους δεν τον ξέρετε βιομήχανος που ενδιαφέρεται για τον λαό) δήλωσε ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ στον SKY:
Το ποσοστό αυτοαπασχόλησης στην Ελλάδα είναι 34% και όλοι αυτοί ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ!!!!! Θα πρέπει το ποσοστό να κατέβει στο 8% όσο είναι και την ΕΕ… (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)
Αν τώρα έρθει κάποιος «ειδικός» και ισχυριστεί ότι για όλα φταίμε εμείς και ότι η όλη κατάσταση δεν είναι ένα πρόγραμμα φτιαγμένο ΠΡΙΝ το 1980, δεν πρόκειται να με πείσει.
Η δική μου άποψη είναι ότι η ΕΕ είναι ένα «άντρο ληστών», οι οποίοι με απόλυτα φασιστικό τρόπο επιβάλλουν μακροπρόθεσμες οικονομικές πολιτικές για τα δικά τους προσωπικά οφέλη.
Η δική μου άποψη είναι, επίσης, ότι είναι τελείως ανόητοι όλοι όσοι γράφουν συνεχώς άρθρα ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ την κατάσταση, απλά για να γράψουν κάτι. Δεν χρειάζεται τόσος κόπος. Αρκεί μία φορά τον χρόνο να κοιτάζεις τους τίτλους των ειδήσεων.
Η δική μου άποψη είναι, επίσης, ότι και εσείς είσαστε τελείως ανόητοι που καθόσαστε και χαλάτε την ζαχαρένια σας με τις έγκυρες (ΧΑ ΧΑ δεν έχει) ειδήσεις των μαχόμενων (ΧΑ ΧΑ δεν έχει) δημοσιογράφων στα έγκυρα (ΧΑ ΧΑ δεν έχει) κανάλια (συνήθως ιδιοκτησία επιχειρήσεων που χρωστάνε στο δημόσιο και παίρνουν και δημόσια έργα). (ΧΑ ΧΑ δεν έχει)

Και σας θεωρώ ανόητους όχι γιατί ανησυχείτε για την κατάσταση που μας έχουν φέρει, αλλά γιατί ΑΚΟΜΑ πιστεύετε ότι με αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, μέσα σε αυτήν την  διεφθαρμένη ΕΕ, που ανήκει σε αυτό το διεφθαρμένο Παγκόσμιο Σύστημα, και με την πλήρη διαφθορά των ηθών, θα μπορέσετε να δείτε κάτι διαφορετικό εκτός από κρυστάλλινο φασισμό και πλήρη αδιαφορία για οτιδήποτε έχει απλή υποψία δικαιοσύνης.
Και αυτή η ανοησία με κάνει να βγαίνω από τα ρούχα μου και να βρίζω.