Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

10 Δεκεμβρίου 2016

Όλος ο κόσμος μια γειτονιά (και μάλιστα ΗΛΙΘΙΑ)

Και να που την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία έκανε ντου και τσάκωσε 145 έμπορους ναρκωτικών. Και από αυτούς οι 137 ήταν αλλοδαποί.
Να το έχετε αυτό υπόψιν σας όταν θα ακούτε (ή χειρότερα αποδέχεστε) τα νεοταξικά παραμύθια του πολυ-πολιτισμού και της αποδοχής της διαφορετικότητας.
Εδώ και δεκαετίες οι δυτικοί προκαλούν γενοκτονίες με την πολιτική τους για να κρατάνε ψηλά τους δείκτες των χρηματιστηρίων.
Εδώ και δεκαετίες η τριτοκοσμική φτώχεια αναθρέφει ανθρώπους για τους οποίους η ανθρώπινη ζωή έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ αξία.
Και τώρα η δυτική πολιτική προκαλεί ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ένα τσουνάμι απελπισμένων, πειναλέων ( για στήριξη της οικονομίας) και καθαρμάτων (για στήριξη του κράτους καταστολής).
Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν μετακινήσεις και μεταναστεύσεις πληθυσμών. Όμως η μαζικότητα και η ένταση της σύγχρονης εκτόπισης πληθυσμών είναι ανεπίτρεπτα τεράστια. Και πλήρως απαράδεκτη. Και φυσικά ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.
Ξέρετε όμως ποιος είναι ο καλός πολυπολιτισμικός αλλά επιπλέον και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ κόσμος; Εκείνος στον οποίο οι αμερικάνοι κάθονται στην Αμερική κάνοντας αμερικανιές, οι ρώσοι κάθονται στην Ρωσία κάνοντας ρωσιές, οι Κινέζοι κάθονται στην Κίνα κάνοντας κινεζιές κλπ. Και αυτοί που θα αποφασίσουν να πάνε σε άλλες χώρες δεν θα είναι ούτε κυνηγημένοι, ούτε απελπισμένοι, ούτε σύγχρονοι σκλάβοι, ούτε τα κατακάθια της κοινωνίας τους. Και οι πολύ-πολιτισμένοι κάθε τόπου ΔΕΝ θα σε κατηγορούν για φασίστα επειδή διαμαρτύρεσαι για αυτήν την κατάσταση.
Παρακάτω ακολουθεί ο κατάλογος με του «αδελφούς» μας από τα ξένα κράτη που ήρθαν στο Ελλαδιστάν και κάνουν αυτά που δεν μπορούσαν να κάνουν στην χώρα τους.
Ελλάδα 8
Νιγηρία 50
Αλβανία 32
Τανζανία 7
Γκάνα 7
Κονγκό 6
Βουλγαρία 5
Σιέρα Λεόνε 5
Ρουάντα 5
Γουινέα 3
Σομαλία 2
Ρουμανία 2
ΗΠΑ 1
Καμερούν 1
Μαυριτανία 1
Μαρόκο 1
Σομαλία 1
Σενεγάλη 1
Σουδάν 1
Μπουρκίνα Φάσο 1

Εμπρός λοιπόν. Ας χρεοκωπήσουμε! (1)

Το 2012 είχα αναρτήσει ένα κείμενο με τίτλο «Εμπρός λοιπόν. Ας χρεοκωπήσουμε!».
Είχε μεγάλη επιτυχία και είχε αναδημοσιευθεί σε πολλές σελίδες, προφανώς γιατί έγινε γνωστό σαν κείμενο του Χάρυ Κλιν. Έτσι πήρε αυτός την δόξα!
Αν και δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρο, έλεγα ότι αν χρεοκοπήσουμε (πράγμα απίθανο) οι ευρωπαίοι θα πάθουν μεγάλη οικονομική ζημιά. Κανένας χρεωκοπημένος δεν εισάγει μερσεντές, σολωμό και ολλανδικά τυριά. Την βγάζει με ότι έχει και φυλάει τα λεφτά του για τις πραγματικές του ανάγκες και όχι για δυτικές σκουπιδοτροφές και κινέζικα γκάτζετ μίας χρήσεως. Και κυρίως δεν πληρώνει όσα ήδη χρωστάει.
Πέρασε καιρός από τότε και τώρα μπορώ να προσθέσω μία σημαντική λεπτομέρεια στο άρθρο.
Οι ευρωπαίοι δεν θα μας αφήσουν ποτέ να χρεοκοπήσουμε. Όχι μόνο γιατί θα βυθιστούν οι ετοιμόρροπες και υπερχρεωμένες οικονομίες τους, οι οποίες στηρίζονται στην δική μας εξαθλίωση.
Αλλά κυρίως γιατί τα μεγάλα συμφέροντα έχουν μεγάλα κέρδη από τα χρηματιστηριακά παιχνίδια με τα «δηλητηριώδη» φάντς και τις επισφαλείς επενδύσεις διαφόρων χρεωγράφων.


Πριν λίγες ημέρες έπεσα επάνω σε μία διαφήμιση που ισχυρίζεται ότι μπορείς να παίζεις στο χρηματιστήριο, και αν είσαι τυχερός να κερδίσεις πολλά. Φυσικά δεν σου λένε τι πρόκειται να πληρώσεις αν χάσεις.
Σου λένε μόνο ότι με εκατό ψωρο-ευρώ μπορείς να κάνεις χρηματιστηριακές συναλλαγές ύψους 20.000 ευρώ!!!
Μία άλλη διαφήμιση υπόσχεται ακριβώς τα ίδια σε δολάρια…
Και το καλύτερο σου αποκαλύπτουν και την πραγματική χρησιμότητα του χρηματιστηρίου: Μπορείτε να κερδίσετε είτε ανεβαίνουν είτε κατεβαίνουν οι τιμές.
Και αν εσείς που είσαστε φουκαροπεινάλες μπορείτε να κάνετε συναλλαγές τέτοιου εύρους, καθίστε να σκεφτείτε πόσα χρήματα-αέρα μπορούν να τζογάρουν στα χρηματιστήρια αυτοί που κατέχουν σε χρεώγραφα το εμφανώς παραφουσκωμένο χρέος μας.
Να γιατί απλά θα μας κρατάνε οικονομικά ημιθανείς για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται. Μέχρι εκείνοι που δεν τους συμφέρει η σημερινή κατάσταση, ή χάνουν από αυτήν, να μας «χρεοκοπήσουν» γιατί έτσι θα κερδίσουν ακόμα περισσότερα.