Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

24 Δεκεμβρίου 2016

Ο δυνάστης νους

Ή «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω»
Κατ’ αρχήν το μεταφράζω στην γλώσσα του Νεοελλαντιστάν: «Η φωνή κάποιου που φωνάζει πολύ δυνατά μέσα στην έρημο».
Πάντοτε, κατά την τριακονταετή περίπου «θητεία» μου στα θέματα του «εσωτερικού ανθρώπου», σε κάποια γωνία του ψυχισμού μου υπάρχει μία «κατάσταση ερήμου».
Έχω ανακαλύψει μερικά χρήσιμα πράγματα και αυτή η ανακάλυψη δημιουργεί τεράστια πίεση. Και είμαι αναγκασμένος να την εκτονώνω προσπαθώντας να μιλήσω στους άλλους για αυτήν την ανακάλυψη.
Δεν προσπαθώ να τους βάλω με το ζόρι να αποδεχθούν τις απόψεις μου.
Δεν ενδιαφέρομαι να αποκτήσω φήμη.
Δεν στοχεύω σε ακόλουθους στο διαδίκτυο, ούτε και πολλά κλικ.
Δεν ψάχνω οπαδούς σε μία δική μου σχολή.
Με αφήνει αδιάφορο η πρόσβαση στα ΜΜΕ για την δεκαπεντάλεπτη δόξα και την επιβεβαίωση της «σοφίας» μου.
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να καταλάβει κάποιος (έστω και ένας) τι λέω.
Και αυτό δημιουργεί ένα συναίσθημα απελπισίας, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι ελάχιστα άτομα (έως κανένα) θα καταφέρουν να αντιληφθούν αυτά που λέω.
Ο λόγος είναι ο ΚΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ μέσα στο κεφάλι μας. Ο ΝΟΥΣ μας δεν μας αφήνει να αντιληφθούμε εκείνο που ακούμε ή διαβάζουμε. Αρχίζει αμέσως να το συγκρίνει με όσα έχουμε διαβάσει και αποδεχθεί ως αληθινά, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει ήδη θετική ή αρνητική ιδέα. Και το χειρότερο έχει έτοιμη την «τρομερή» απάντησή του μόλις ο άλλος ανοίξει το στόμα του για να μιλήσει.
Αυτή η λειτουργία του ΚΑΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ είναι απίστευτα βίαιη και δεν σας αφήνει το παραμικρό περιθώριο να καταλάβετε κάτι έξω από τις πεποιθήσεις που σας έχουν εμφυτεύσει.
Λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους είσαστε ανίκανοι να λειτουργήσετε αυτόνομα και χωρίς τον διανοητικό δυνάστη σας.
Δείτε το βίντεο, σκεφτείτε λίγο την πληροφορία και καλές γιορτές.

Άγιος Βασίλης και Νέα Τάξη

Είδα εχθές ένα άρθρο στο οποίο αναφερόταν ότι κάποιοι καλοί βρετανοί επιστήμονες θέλουν λέει να σώσουν τα παιδιά!
Ισχυρίζονται λέει ότι είναι κακό πράμα να λέτε στα παιδιά σας ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης. Είναι λέει τρομακτικό το γεγονός ότι «κάποιος» τα παρακολουθεί για να βλέπει αν κάθονται φρόνιμα όλο τον χρόνο ώστε να τους φέρει δώρα.
Επομένως, συμπερασματικά, θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι και το να μαθαίνουν τα παιδιά ότι υπάρχει θεός ή τέλος πάντων κάτι ανώτερο από αυτά, το οποίο επίσης τα παρακολουθεί για να δει «αν είναι καλά παιδιά», θα είναι εξίσου τρομακτικό. Οπότε καλόν θα ήταν να μετατρέψετε τα παιδιά σας σε «άδεια δοχεία», χωρίς κανενός είδους ηθική διδαχή ή πνευματική ανησυχία.
Οι καλοί επιστήμονες, που τόσο ανησυχούν για τα παιδιά σας δεν φαίνεται να ανησυχούν καθόλου:
-για τα χιλιάδες βίαια βιντεοπαιχνίδια που παίζουν τα παιδιά στις παιχνιδομηχανές ή στο διαδίκτυο…
-για τα φρικτά κινούμενα σχέδια με δράκουλες τέρατα και παραμορφωμένους ανθρώπους, που παρακολουθούν τα παιδιά στα «παιδικά» κανάλια.
-για την πρόωρη (και προφανώς ψυχοφθόρο) μύηση των παιδιών στο σεξ, ακόμα και από την ηλικία των δέκα ετών, την οποία προωθεί το Χόλυγουντ μέσα από τις σεξουαλικές σκηνές με ήρωες «ερωτευμένα» ανήλικα πιτσιρίκια, ούτε καν προεφηβικής ηλικίας.
-για το ότι τα παιδιά δεν έχουν πια μπαμπά και μαμά αλλά γονέα Α και γονέα Β.
-για το αν είναι καλό για την ψυχική υγεία των παιδιών να έχουν δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες ή και τρεις-τέσσερις, σύμφωνα με τους τελευταίους (και πολύ εξελιγμένους ανθρωπιστικούς) νόμους της Αγγλίας.
-για το ότι ο κάθε παιδεραστής θα μπορεί πλέον δηλώνοντας «υπερήφανος γκέι» να υιοθετεί αθώα θύματα για τις ορέξεις του.
-για το ότι τα παιδιά βομβαρδίζονται συνεχώς με αφύσικες εικόνες αμφισεξουαλικών ηρώων. Δείτε το Ύπουλη νεοταξική προπαγάνδα.
-για το ότι βομβαρδίζονται με αφύσικες για την ηλικία τους ιδέες. Σto Shark Lake (όπου ένας καρχαρίας παίζει τον ρόλο του κακού) η ηρωίδα αστυνομικός που έχει υιοθετήσει μία πιτσιρίκα της λέει ότι ο συμμαθητής της είναι σεξιστής!!! Και αυτό επειδή ο πιτσιρίκος είπε ότι ένας άνδρας αστυνομικός έπρεπε να πιάσει τον καρχαρία και όχι αυτή. Ορίστε και ο επίμαχος διάλογος παρμένος από τους υπότιτλους:
00:19:59,700 --> 00:20:02,704
Well, Patrick is sexist,
now go wash your hands.
00:20:02,820 --> 00:20:04,151
Mom, he's nine.
00:20:04,260 --> 00:20:05,671
He's still sexist.
-Λοιπόν ο Πάτρικ είναι σεξιστής. Τώρα, πήγαινε να πλύνεις τα χέρια σου.
-Μαμά, είναι μόνο 9 χρόνων.
-Και πάλι, είναι σεξιστής.
Με λίγα λόγια η αστυνόμος θεωρεί το πιτσιρίκι «αρσενικό σοβινιστικό γουρούνι» και έτσι θα το έλεγε αν οι διάλογοι δεν ήταν γραμμένοι με πολιτικά ορθό τρόπο.
Και η «απλή» αυτή φράση, μαζί με εκατοντάδες άλλες που συνήθως δεν προσέχουμε και πολύ, θα δηλητηριάζει αργά και σταθερά τα μυαλά των αθώων παιδιών.
Για όλα αυτά και για πολλά άλλα οι καλοί βρετανοί ψυχίατροι δεν ανησυχούν καθόλου.
Ανησυχούν όμως μήπως κάνετε τα παιδιά σας  όχι «δημοκράτες» σαν και αυτούς αλλά «φασίστες», αφού με λίγα λόγια είναι γνωστό ότι οι φασίστες είναι άτομα  ομοφοβικά ή θρησκευόμενα.
Και οι ντόπιοι ψυχο-«ειδικοί», που απλά αναπαράγουν σαν παπαγάλοι αυτά που τους έμαθαν, δεν θα αργήσουν να υιοθετήσουν τις νέες προχωρημένες ιδέες και να τις διαφημίζουν στα απύθμενης κενότητας πρωινο-μεσημεριανάδικα. Και όλες οι λατρευτές σας τηλεπερσόνες, θα θαυμάζουν τις γνώσεις των ειδικών και θα συμφωνούν, με την σειρά τους, με τα νέα καταπληκτικά επιστημονικά συμπεράσματα,
Εσείς μπορείτε να κοιμάστε ήσυχα. Άλλοι ανησυχούν «πριν από εσάς για εσάς».
Ούτε και να ανησυχείτε «για αυτά που γίνονται για εσάς χωρίς εσάς». Μπορεί να εμποδίσετε την πρόοδο της κοινωνίας…