Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

18 Φεβρουαρίου 2017

Τι σόι κρίση είναι αυτή;

Διαβάζω στις εφημερίδες:
Εγκρίθηκαν από το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά τη συνεδρίαση της 20ης Ιανουαρίου 2017, οι ελεγμένες από τους Ορκωτούς Ελεγκτές Οικονομικές Καταστάσεις της Τράπεζας για τη χρήση που έληξε στις 31/12/2016.
Τα καθαρά έσοδα της χρήσης 2016 ανήλθαν σε 1.728,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των προβλέψεων, σε 636,2 εκατ. ευρώ.
Τα κέρδη της τράπεζας στη χρήση 2016 ανήλθαν σε 1.092,3 εκατομμύρια ευρώ!!!!!!
Με λίγα λόγια, μέσα στην κρίση, ενώ βουλιάζουν τα πάντα, οι επιχειρήσεις φεύγουν, η ανεργία αγγίζει το 25%, και οι Έλληνες συρρέουν σε κατοχικά συσσίτια, η «καλή κ’ αγαθή» τράπεζα είχε κέρδη πάνω από ένα δις ευρώ. Φανταστείτε τι κέρδη πρέπει να είχαν όλες μαζί οι τράπεζες, τις οποίες σε λίγο θα μας βάλουν (να το δείτε) να τις ξαναστηρίξουμε για να μην φαλιρίσουν!
Α ρε κορόιδα πρόβατα/ψηφοφόροι/υποστηρικτές κομμάτων/καταναλωτές κινητών τι φούμαρα σας πουλάνε για μεταξωτές κορδέλες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου