Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

26 Φεβρουαρίου 2017

Σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους

Το ξέρατε ότι στα φωτοτυπικά μηχανήματα (τα παλιότερα τουλάχιστον) το πρόγραμμα κρατούσε αντίγραφο της φωτοτυπίας σας σε σκληρό δίσκο;
Προφανώς ΔΕΝ το ξέρατε, αλλά το θέμα είναι αλλού.
Με κάποιον τρόπο, από κάποιο παλιό μηχάνημα, ανακτήθηκε ένα πολυσέλιδο έγγραφο, από το οποίο δυστυχώς λείπει το τέλος.
Για το κείμενο αυτό είχα κάνει παλαιότερα την ανάρτηση «Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ 14», όπου μπορείτε να διαβάσετε μερικές λεπτομέρειες για αυτό και να κατεβάσετε το αγγλικό κείμενο.
Στο διαδίκτυο έχουν γίνει αρκετές αναφορές και μερικοί έχουν αναρτήσει κομμάτια μεταφρασμένα.
Τώρα από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε μεταφρασμένο στα ελληνικά ολόκληρο το κείμενο του «Σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους». 
Το κείμενο είναι έργο μίας απίστευτα διαβολικής, λαμπρότατης και οξύτατης διάνοιας.
Το νέο αυτό νεοταξικό όπλο δεν πυροβολεί σφαίρες αλλά ψυχολογικές καταστάσεις (!!!!). Διαβάστε πως από τον απλό γνωστό «νόμο του Ωμ» (σας τον έμαθαν στο σχολείο) μπορούν οι διάφοροι οικονομικοί «παράγοντες» να βγάζουν συμπεράσματα για τις οικονομικές κινήσεις, τις συνέπειες και τις αντιδράσεις σε ολόκληρα κράτη (!!!!!) και πολλά άλλα ενδιαφέροντα για το πως θα εκπαιδεύονται οι άνθρωποι να είναι πειθήνια όργανα του συστήματος.
Θα μπορείτε πια να πείτε ότι «τώρα τα είδατε όλα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου