Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

3 Μαρτίου 2017

Η επιστήμη που μας κρύβουν (συνέχεια)

Το παγκόσμιο Σύστημα φροντίζει να πνίγει εφευρέσεις και ανακαλύψεις, οι οποίες δεν το συμφέρουν για κάποιον λόγο. Μπορώ να σας δώσω δύο κλασσικά παραδείγματα.
-Στον τομέα της ενέργειας, της ψυχολογίας και της ψυχιατρικής ο Βίλχελμ Ράιχ έκανε σημαντικές ανακαλύψεις. Μπορούσε να θεραπεύει «ανίατες» ασθένειες και να προκαλεί μετατροπές στο περιβάλλον με τους οργονοσυσσωρευτές του. Αλλά ΚΥΡΙΩΣ απελευθέρωνε ψυχολογικά τους ανθρώπους. Τον έκλεισαν στην φυλακή όπου και πέθανε ενώ έκαψαν δημόσια τα βιβλία του.
-Ο Τέσλα δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο τεχνολογικός πολιτισμός μας στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις κατασκευές του. Υπάρχουν ακόμα εφευρέσεις, γραμμένες στο χαρτί, τις οποίες σήμερα προσπαθούν να εφαρμόσουν διάφοροι ερευνητές. το μεγάλο σφάλμα του ήταν ότι ήθελε να χτίσει πύργους οι οποίοι θα προμήθευαν ΔΩΡΕΑΝ και άφθονο ηλεκτρικό ρεύμα σε ολόκληρη την γη, χωρία καλώδια, γεννήτριες και εταιρείες. Από εκεί και μετά τα οικονομικά προβλήματά του έγιναν τεράστια και ο Τέσλα πέθανε λησμονημένος.
Αν δεν πειστήκατε για το «πνίξιμο εφευρέσεων και πληροφοριών» θα κάνω μία τελική προσπάθεια.
Υπάρχει η δυνατότητα να έχετε φως, χρησιμοποιώντας κάποιες ιδιότητες που έχουν τα διαμάντια και οι υπόλοιποι πολύτιμοι ή ημιπολύτιμοι λίθοι.
Αυτό δεν το λέω εγώ βέβαια. Το λέει ο γνωστότατος άγγλος εφευρέτης του «σωλήνα κενού» και των «καθοδικών ακτίνων», ο William Crookes:
«Σε κενό, όταν εκτίθενται σε ρεύμα ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής τάσης, τα διαμάντια φωσφορίζουν με διαφορετικά χρώματα. Τα περισσότερα διαμάντια της Νότιας Αφρικής λάμπουν με ένα γαλαζωπό φως. Διαμάντια από άλλες περιοχές εκπέμπουν φωτεινό μπλε, βερικοκί, ανοιχτό μπλε, κόκκινο, κίτρινο-πράσινο, πορτοκαλί και ανοιχτό πράσινο φως. Τα διαμάντια που φωσφορίζουν πιο δυνατά είναι εκείνα τα οποία φθορίζουν στον ήλιο. Ένα όμορφο πράσινο διαμάντι στη συλλογή μου, όταν φωσφορίζει σε μεγάλο κενό αέρος, δίνει σχεδόν τόσο πολύ φως όσο ένα κερί, και μπορείτε εύκολα να διαβάσετε με τις ακτίνες του. Αλλά δεν έχει έρθει ακόμα ο χρόνος που τα διαμάντια μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως φωτιστικά».
Αυτό είναι κάτι που προφανώς όλοι το ξέρετε αφού το έχουν γράψει οι εφημερίδες και το ανέφεραν στην τηλεόραση, εκτός του ότι είναι γραμμένο στα σχολικά βιβλία.
Ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου