Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

17 Οκτωβρίου 2017

Νέος περίεργος χάρτης: Μισή Ελλάδα χωρίς Κρήτη!

Φυσικά δεν ξέρω αν πρόκειται για την τυχαία κατασκευή ενός -αγράμματου ιστορικά και γεωγραφικά- τύπου που έπρεπε να φτιάξει ένα βιντεάκι για κάποιο θέμα ή για μία «πονηρή κίνηση» με γεωπολιτικά κίνητρα.
Ανακάλυψα τον χάρτη σε βίντεο για την ανακήρυξη παγκόσμιας ημέρας για την ελληνική γλώσσα.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο εμφανίζεται ο χάρτης της Μεσογείου. Όλες οι χώρες έχουν μαύρο χρώμα. Ο χάρτης φωτίζει τις χώρες που συμμετέχουν στην ανακήρυξη της παγκόσμιας ημέρας. Φυσικά είναι η Ελλάδα και η Κύπρος. Στον χάρτη λοιπόν εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα η Κύπρος και η Ελλάδα μέχρι και την Θεσσαλία (λείπουν Ήπειρος, Μακεδονία και Θράκη} ενώ ΦΥΣΙΚΑ (συνηθισμένο πλέον) λείπει και η Κρήτη η οποία είναι μαυρισμένη όπως όλες οι άλλες χώρες. Για τα νησιά του Αιγαίου ΔΕΝ το συζητάμε...
Επιπλέον εμφανίζονται κάτι περίεργοι κύκλοι, οι οποίοι από πρώτη ματιά μοιάζουν με «διοικητικά κέντρα», ίσως κέντρα επιρροής σε μία μελλοντική ανακατανομή εδαφών.
Δείτε τις εικόνες για να έχετε δική σας άποψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου