Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

2 Νοεμβρίου 2017

Παγκόσμια Ημέρα Ολοκαυτώματος (Συνέχεια 1)

Πάμε τώρα στον ΜΥΘΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ έξι εκατομμύρια. Υπάρχουν χιλιάδες αναφορές για τον αριθμό έξι εκατομμύρια. Οι πρώτες αρχίζουν κάπου στο 1890, αν και κατάφερα να βρω στοιχεία από το 1902 και μετά. Αμέτρητες δημοσιεύσεις και αναδημοσιεύσεις, συνοδευμένες από τις λέξεις πείνα, γενοκτονία, διωγμός κλπ, έχουν εντυπώσει στο υποσυνείδητο όλου του κόσμου τα «έξι εκατομμύρια εβραίους-θύματα». Ορίστε μερικές περιπτώσεις:
1) Η Βρετανική Εγκυκλοπαίδεια του 1902 αναφέρει ότι έξι εκατομμύρια Εβραίοι κινδυνεύουν στην Ρουμανία και την Ρωσία.

2) Στο Σιωνιστικό συνέδριο του 1911 ο Nax Nordau καταγγέλλει ότι προετοιμάζεται η σφαγή έξι εκατομμυρίων Εβραίων.

3) Κατά μία εφημερίδα του 1916 πέθαναν στην Ευρώπη έξι εκατομμύρια Εβραίοι.

4) Το 1921 γίνεται καταγγελία ότι κινδυνεύουν έξι εκατομμύρια Εβραίοι στην Ρωσία.

5) Το 1931 γίνεται καταγγελία ότι κινδυνεύουν από πείνα έξι εκατομμύρια Εβραίοι στην ανατολική Ευρώπη.

6) Τον Ιανουάριο του 1945 αν και ο πόλεμος τελείωσε στις 9 Μαΐου 1945, και λογικά μέχρι τότε τα στοιχεία για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν ελάχιστα, οι New York Times ανέφεραν ότι ο Jacob Lesthinsky υπολόγισε ότι πέθαναν έξι εκατομμύρια Εβραίοι.

7) Ο Ilya Ehrenburg, και ενώ μαίνεται ο πόλεμος, έκανε ταξίδι δύο εβδομάδων(!!!!!!!!) είπε τις εντυπώσεις του και αυτές καταγράφτηκαν στο άρθρο που βλέπετε.

Το συμπέρασμα ήταν -ΦΥΣΙΚΑ- ότι πέθαναν έξι εκατομμύρια Εβραίοι. Ο Ilya Ehrenburg -ΦΥΣΙΚΑ- ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, και παρά το γεγονός ότι οι σοβιετικοί ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι κυνηγούσαν τους εβραίους με την ίδια μανία που τους κυνηγούσε και ο Χίτλερ, αυτός υπήρξε ΔΙΑΣΗΜΟΣ σοβιετικός συγγραφέας, δημοσιογράφος, μεταφραστής και πολιτιστικός σύμβουλος. Το «συμπέρασμά» του δημοσιεύθηκε στις τις 15 Μαρτίου 1945, ενώ ο πόλεμος τελείωσε στις 9 Μαΐου 1945.
Αν τελικά δεν έχετε πειστεί ότι το ολοκαύτωμα των έξι εκατομμυρίων εβραίων είναι παραμύθι, μπορείτε να κάνετε την δική σας έρευνα ψάχνοντας στις εικόνες που υπάρχουν εδώ https://www.google.gr/search?tbm=isch&q=six+million+jews+lie&cad=h

Η δική μου άποψη για το Ολοκαύτωμα μετά από όλα τα στοιχεία που έχω αναφέρει;
ΦΥΣΙΚΑ πέθαναν Εβραίοι στα απεχθή στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά ΦΥΣΙΚΑ δεν ήταν έξι εκατομμύρια.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου