Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

2 Νοεμβρίου 2017

Παγκόσμια Ημέρα Ολοκαυτώματος

Για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κυκλοφοράνε πολλά παραμύθια. Ένα από όλα είναι και το εβραϊκό ολοκαύτωμα.
Αλήθεια τί σας έρχεται στο μυαλό αν σας πουν ολοκαύτωμα;
ΦΥΣΙΚΑ ότι έξι εκατομμύρια εβραίοι πέθαναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί.
Είναι όμως έτσι;
Μία πρόχειρη έρευνα δείχνει τα εξής:
1) Στο «Κατάλογος Ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης» μαθαίνουμε ότι υπήρχαν 50 στρατόπεδα σε όλη την Ευρώπη μεταξύ των οποίων δύο στην Ρόδο και στο Χαϊδάρι!  Από αυτά τα 9 ήταν «στρατόπεδα εξόντωσης» και τα υπόλοιπα στρατόπεδα συγκέντρωσης/μεταφοράς και στρατόπεδα εργασίας.
2) Σε όλα αυτά τα στρατόπεδα «υπηρέτησαν» Εβραίοι {ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ}, Πολωνοί, Σοβιετικοί, αιχμάλωτοι πολέμου, ομοφυλόφιλοι, Τσιγγάνοι, Μάρτυρες του Ιεχωβά και άλλοι.
3) Περισσότεροι από τρία εκατομμύρια Εβραίοι επρόκειτο να βρουν το θάνατο στα στρατόπεδα θανάτου [Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης].
4) Παίρνοντας τους αριθμούς θυμάτων από το «Κατάλογος Ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης» βρίσκουμε με απλή πρόσθεση ότι ΟΛΑ τα θύματα σε ΟΛΑ τα στρατόπεδα ήταν από 4.425.273 έως 5.125.265.Δηλαδή ΟΛΟΙ οι κρατούμενοι (Εβραίοι, Πολωνοί, Σοβιετικοί, αιχμάλωτοι πολέμου, ομοφυλόφιλοι, Τσιγγάνοι, Μάρτυρες του Ιεχωβά και άλλοι ) που πέθαναν στα στρατόπεδα ήταν «στην καλύτερη περίπτωση» 5.125.265.
Εσείς κορόιδα μάθατε και αποδεχθήκατε ότι στο ΜΥΘΙΚΟ Ολοκαύτωμα πέθαναν έξι εκατομμύρια Εβραίοι.
Η δική μου άποψη για το Ολοκαύτωμα μετά από όλα τα στοιχεία που βρήκα;
ΦΥΣΙΚΑ πέθαναν Εβραίοι στα απεχθή στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά ΦΥΣΙΚΑ δεν ήταν έξι εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου