Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

2 Δεκεμβρίου 2017

Οι πραγματικοί κατά της Ελλάδος συνωμότες

ελικά απορώ πως ακόμα στεκόμαστε σαν κρατική οντότητα.
Αφορμή για την απορία μου είναι το πρωτοσέλιδο της Εστίας, όπου υπάρχει μία απίστευτη καταγγελία.
Εδώ και επτά τουλάχιστον χρόνια (εις δόξαν του αδρανειακού ελληνικού κράτους κανένας δεν γνωρίζει ακριβώς) από τους χάρτες που βρίσκονται στα ελληνικά μαθητικά βιβλία λείπει η Γαύδος, το Καστελόριζο και δεκάδες βραχονησίδες. Και όλα αυτά ΟΛΩ΅ΤΥΧΑΙΩΣ έχουν μερίδιο σε τεράστια υποθαλάσσια «οικόπεδα» μεγάλης στρατηγικής και οικονομικής σημασίας για όλους εκτός από τους πολιτικούς του Ελλαδιστάν.
Τα νησιά δεν σβήστηκαν από τον χάρτη από την άθεη, ανθελληνική αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που αποδεδειγμένα μισεί κάθε τι το ελληνικό και κάθε τι το χριστιανικό, επιθυμώντας μία παγκόσμια άθεη σοβιετική ένωση εξαθλιωμένων δούλων στα πρότυπα του σταλινισμού.
Τα νησιά σβήστηκαν επί Διαμαντοπούλου, όταν στα πράγματα ήταν η ΝΔ, η οποία «σχίζει τα ιμάτιά της» για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Και βρισκόμαστε στην κωμικοτραγική θέση ένας αντι-εθνικιστής αριστερός υπουργός (ο Γαβρόγλου) να θέλει να διορθώσει τα σφάλματα (τα αθέλητα άραγε;;;) μιάς δεξιάς, δήθεν φιλοεθνικής και δήθεν φιλοχριστιανικής, κυβέρνησης.
Το χειρότερο είναι ότι κινδυνεύουμε τα πρόβατα-καταναλωτές-ψηφοφόροι του Ελλαντιστάν θα πάνε να ψηφίσουν και πάλι την ΝΔ, που έχει αρχηγό τον υπάλληλο του ΔΝΤ, για να μας σώσει από τους κακούς αριστερούς που τόση ζημιά (ομολογουμένως) προκαλούν στην χώρα.
Και εκείνο που με σκάει ακόμα περισσότερο είναι ότι τα πρόβατα-καταναλωτές-ψηφοφόροι, αφού ψηφίσουν θα συνεχίσουν να αγοράζουν κινητά και εισαγόμενες συσκευές στις μαύρες παρασκευές, να βλέπουν τις ηλίθιες τούρκικες σειρές, και να παρακολουθούν βλακώδεις εκπομπές στα σανοπωλεία των «αδέσμευτων και μαχητικών» καναλιών.
Έ ρε Στάλιν που μας χρειάζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου