Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

27 Δεκεμβρίου 2017

Μακεδονικές [ελληνικές] σαχλαμάρες

Οι πολιτικές μπαρούφες και τα φούμαρα που σερβίρονται από πολιτικούς και «ειδικούς» των ΜΜΕ με ηθελημένα[;] μηδενική μνήμη, και που καταπίνονται αμάσητες από τους υπηκόους του Ελλαδιστάν με αφήνουν έκθαμβο.
Το μακεδονικό ζήτημα είναι πολύ απλό κατά την ταπεινή μου γνώμη:
1) Με βάση σχέδια, καταρτισμένα από κάποιους άγνωστους σε μένα πολυεθνικούς κύκλους, έχει ξεκινήσει από τα μέσα του δεκάτου ογδόου αιώνα, μετά τον πόλεμο της Κριμαίας.
2] Φαίνεται να έχει συμφωνηθεί από δεκαετίες ότι πρέπει να κατασκευαστεί μία «μακεδονική» εθνότητα. Για αυτόν τον σκοπό δημιουργήθηκε σε πρώτη φάση το πολυεθνικό κρατίδιο των Σκοπίων, με κάθε τόσο διαφορετικά ονόματα.
3) Ο [δήθεν αντίπαλος του Στάλιν] περίφημος και «αδέσμευτος» Τίτο βάφτισε το κρατίδιο με το όνομα «Μακεδονία». Οι βλέψεις της ΕΣΣΔ για έξοδο στο Αιγαίο και παράκαμψη των Δαρδανελίων είναι πλέον ξεκάθαρα ορατές.
4) Οι ελληνικές κυβερνήσεις ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ [για άγνωστους και πάλι λόγους] και κάνουν την πάπια για δεκαετίες μέχρι να ξεσπάσει το σκάνδαλο, όταν οι Σκοπιανοί άρχισαν τα καραγκιοζιλίκια με τον Μέγα Αλέξανδρο.
5] Το όλο σχέδιο έχει σαν σκοπό την δημιουργία «μακεδονικού έθνους» και την εξαφάνιση των ελληνικών μειονοτήτων στα χαρτιά, και αποκαλύπτεται στις φωτογραφίες εποχής αλλά και στις πολυάριθμες δηλώσεις και δράσεις των ομάδων του ΚΚΕ.
Σαν απόδειξη για όλα αυτά μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε ελληνική πολύτομη εγκυκλοπαίδεια της δεκαετίας του 1960. Στο λήμμα «Νοτιοσλαυία» θα διαβάσετε στον χάρτη ΓΡΑΜΜΕΝΟ φαρδιά πλατιά ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ το όνομα «Μακεδονία», ενώ μέσα θα πληροφορηθείτε ότι στην Γιουγκοσλαβία υπάρχουν Μακεδόνες και καθόλου Έλληνες.
Η «Εγκυκλοπαίδεια Ελευθερουδάκη» έχει εξαφανίσει οποιαδήποτε ελληνική μειονότητα, ενώ η περίφημη ελληνόφρων «Εγκυκλοπαίδεια Ήλιος» καταδέχεται να αναφέρει ότι στην Μακεδονία υπάρχουν ΜΟΝΟ 1.879 Έλληνες.
Μπορώ λοιπόν να κατηγορήσω τους Έλληνες πολιτικούς για ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ παραπληροφόρηση.
Το αν πράγματι υπάρχει μακρόχρονος σχεδιασμός και από δεκαετίες σκευωρία για το όνομα της Μακεδονίας είναι κάτι που [όπως είναι φυσικό] δεν μπορώ να το αποδείξω. Κατά την γνώμη μου όμως ισχύει με βάση τις «αποχρώσες ενδείξεις», και το αν τα σχέδια αυτά ευοδωθούν μόνο ο καλός θεούλης μπορεί να ξέρει. Κατά τα άλλα δείτε μόνοι σας τις εικόνες και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα.
Οι δύο πρώτες εικόνες είναι από τον Ελευθερουδάκη και οι δύο επόμενες του Ηλίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου