Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

2 Δεκεμβρίου 2017

Δόθηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ το όνομα «Μακεδονία» στους σκοπιανούς

Δεν είναι μόνο το ότι ο Μπουτάρης (να τον χαίρεστε Θεσσαλονικείς και να τον ξαναψηφίσετε) αναφέρθηκε ξεκάθαρα με το όνομα Μακεδονία για το γειτονικό κρατίδιο.
Είναι και τα συμπεράσματα από τις δηλώσεις του:
1) Έχει ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ότι θα υπάρχει ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. Έτσι αυτό που σας λένε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ότι «το όνομα είναι αδιαπραγμάτευτο» είναι απλώς φούμαρα: ...κάθε προσπάθεια σπίλωσης αυτής της κατάστασης είναι και εθνικά επικίνδυνη διότι η θέση της Ελλάδας είναι μια συνθέτη ονομασία.
2) Όποιος ανησυχεί που το Σκοπιανό σύνταγμα θέλει να λυτρωθεί η Μακεδονία από την ελληνική κατοχή είναι εμφανώς φασίστας: Όταν έχουμε τους εθνοκάπηλους οι οποίοι λένε…
3) Έχουμε αποφασίσει (πότε το αποφασίσαμε αυτό;) ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει η μητρόπολη των Βαλκανίων: Όταν λέμε ότι θέλουμε να γίνουμε Μητρόπολη των Βαλκανίων δεν γίνεται αυτό με τα λόγια.
4) Ο Μπουτάρης έχει την έγκριση του Υπουργείου Εξωτερικών για αυτές τις πράξεις του. Οι απόψεις του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα είναι γνωστές: Έχω μιλήσει πριν φύγω με τον υπουργό Εξωτερικών, τον Νίκο Κοτζιά. Αυτός μας παρακινεί να κάνουμε τέτοιου είδους συνεργασίες με τα Σκόπια.
5) Ο Μπουτάρης παραπληροφορεί ξεκάθαρα, αφού δηλώνει ότι από το εξαθλιωμένο οικονομικά κρατίδιο των δύο εκατομμυρίων κατοίκων έρχονται κάθε χρόνο στην Θεσσαλονίκη (Συγνώμη SOLUN ήθελα να πω) πάνω από ένα εκατομμύριο!!! Σκοπιανοί: Έρχονται πάνω από ένα εκατομμύριο Σκοπιανοί στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης είτε για διακοπές είτε για διασκέδαση.
Και για να μην ξεχνιόμαστε κατά την Google που -φαρδιά πλατιά στα ελληνικά- αναφέρει στον χάρτη «Μακεδονία» και σε παρένθεση «ΠΓΔΜ» υπάρχει σλαβομακεδονική γλώσσα και η Θεσσαλονίκη ονομάζεται SOLUN.
Αρχίστε να συνηθίζετε το όνομα για να ξέρετε για ποια πόλη θα μιλήσει του χρόνου ο Μπουτάρης όταν θα λέει SOLUN …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου