Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

1 Ιανουαρίου 2017

Φάρμακο για γρίπη και ιώσεις

Εχθές μου είπαν για ένα πρακτικό φάρμακο. Ισχυρίστηκαν ότι είναι πολύ καλό. Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται ακριβώς και πόσο δραστικό είναι. Αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρει κανείς αναθέτω την έρευνα σε εσάς! Τώρα ειδικά που σέρνονται ιώσεις και γρίπες ίσως να κάνει πράγματι καλό.
Χρησιμοποιούμε το φάρμακο ΜΟΛΙΣ αισθανθούμε τα πρώτα συμπτώματα. Υποτίθεται ότι θα γίνετε καλά από μία μέχρι τρεις περίπου μέρες.

Τρόπος παρασκευής:
Παίρνουμε τρία φλιτζανάκια του καφέ. Στο πρώτο βάζουμε κόκκινο καυτερό πιπέρι, στο δεύτερο τρία ξυλάκια κανέλας (θεωρητικά Κεϋλάνης) ελαφρώς σπασμένα (για να χωρέσουν στο φλιτζάνι), και στο τρίτο βάζουμε μία κουταλιά της σούπας χαμομήλι.
Βράζουμε μία κούπα νερό και την ρίχνουμε στα τρία φλιτζάνια. Τα αφήνουμε για μισή ώρα. Σουρώνουμε, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και συμπληρώνουμε μία κουταλιά μέλι.

Την ποσότητα αυτή την πίνουμε την ίδια μέρα σε δύο ή τρεις δόσεις πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Αν δεν περάσουν τα συμπτώματα, την άλλη μέρα φτιάχνουμε καινούριο.
Καλή χρονιά και καλά αποτελέσματα!