Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

15 Ιανουαρίου 2017

Θεωρίες συνομωσίας (Έλεγχος του νου)

Ο έλεγχος του νου και μάλιστα από απόσταση είναι ένα αποδεδειγμένο γεγονός εδώ και πολλές δεκαετίες. Τα πρώτα πειράματα έγιναν από τον Delgado σε ταύρους, πιθήκους και γάτες.
Ο εγκέφαλος δεν είναι παρά ένας υπολογιστής. Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και κάθε παρεμβολή στα κυκλώματά του μπορεί να παράγει ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Οι παρεμβολές μπορούν να γίνουν είτε άμεσα με εμφυτεύματα, είτε με βομβαρδισμό μικροκυμάτων ή μαγνητικών πεδίων, είτε τελευταία με λέιζερ.
Ο Delgado ήταν δόκτωρ ιατρικής στο πανεπιστήμιο του Γιέιλ και συνεργάστηκε με τον αμερικανικό στρατό σε πολλά πειράματα,. To 1965 οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο, για το περίφημο πείραμα του ταύρου, με τίτλο «Ματαντόρ με ράδιο σταματάει καλωδιωμένο ταύρο». Ένα μικρό βιντεάκι του 1985, από το CNN (Special Report on Electromagnetic Mind Control) ακολουθεί στο τέλος της ανάρτησης για του λόγου το αληθές.
Φυσικά, το Γιέιλ δεν είναι και κανένα από τα σοβαρά πανεπιστήμια (σαν τα ελληνικά ας πούμε). Ούτε και οι New York Times είναι καμία σοβαρή εφημερίδα (σαν τις ελληνικές ας πούμε), ούτε και το CNN κανένα σοβαρό κανάλι (σαν τα ελληνικά ας πούμε). Και ο Delgado δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε ένα ελληνικό τηλεπαιχνίδι, ούτε καν σε εκπομπή μαγειρικής, και αμφιβάλλω αν θα τον έβαζαν καν να διαγωνιστεί σε ένα από τα τρομερά τηλεσόου που ανακαλύπτουν «καλλιτέχνες». Και αφού επιπλέον καμία ποδοσφαιρική εκπομπή δεν έχει ασχοληθεί μαζί του, είναι προφανές ότι τζάμπα τρώτε τον χρόνο σας διαβάζοντας για τον Delgado.
Αλλά θα προσπαθήσω να σας πείσω σχετικά με δύο στοιχεία:
1) Πριν μερικά χρόνια, ζωντανά στο στούντιο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, έγινε το αντικείμενο σχετικού πειράματος. Του στερέωσαν στο κεφάλι έναν ηλεκτρομαγνήτη και τον ενεργοποίησαν ενώ αυτός μιλούσε. Ξαφνικά άρχισε να «ρετάρει» χάνοντας τα λόγια του για τα δύο τρία δευτερόλεπτα που λειτούργησε ο μαγνήτης.
2) Κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες στο διαδίκτυο. ΠΑΛΙ από το Γιέιλ, ο Ivan de Araujo χρησιμοποίησε λέιζερ για να ερεθίσει την «αμυγδαλή» στον εγκέφαλο ποντικών. Ούτε λίγο ούτε πολύ «αναβόσβηνε» την επιθετικότητα των ποντικιών μετατρέποντάς τα από ήμερα πλάσματα σε άγριους δολοφόνους. Δεν έχετε παρά να βάλετε στο ψαχτήρι «Laser mice transformed» και θα βρείτε έναν σκασμό αναρτήσεις σχετικά.









Τώρα βέβαια θα μου πείτε: «Είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα»;
ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!