Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

28 Ιανουαρίου 2017

Επιθετική γκαιοπολιτική

Το ότι οι γκέι και οι λοιποί διαστροφικοί είναι πιο πολιτισμένοι από εσάς που επιμένετε να είσαστε «στρέιτ» (σα δεν ντρέπεστε) είναι ένα γεγονός αναμφισβήτητο από αρχαιοτάτων χρόνων.
Ορίστε μερικά από τα προχειρότερα παραδείγματα:
-Οι Σπαρτιάτες που πολεμούσαν με εβδομήντα κιλά εξοπλισμό επάνω τους
-Οι Αθηναίοι με τις τρομερές τριήρεις τους
-Οι Μακεδόνες που έκαναν περίπατο μέχρι τα βάθη της Ασίας
-Ο Αλέξανδρος που θεωρείται ίσως ο σημαντικότερος στρατηλάτης στον κόσμο, και ακόμα μελετάνε τις στρατηγικές του στο West Point.
Όλοι αυτοί -όταν ήταν μικροί- τους πήδαγαν οι μεγαλύτεροι, οι οποίοι προφανώς είχαν βαρεθεί τις γυναίκες και προτιμούσαν να πηδάνε τα μικρά αγόρια. Έξαλλου τι να τις κάνεις τις λυγερές, μακρυμάλλες γυναίκες με τα περίτεχνα  χτενίσματα και φορέματα, που όλο κοκεταρία «ποζάρουν» στα αγάλματα, στους αμφορείς και τα ψηφιδωτά; Και ως σκληροί πολεμιστές που ήταν προτιμούσαν να αλληλοπηδιούνται, αντί να προετοιμάζονται ψυχολογικά για την αυριανή μάχη, η οποία ίσως να ήταν και η τελευταία τους.
Να συμπληρώσω τον Πλάτωνα και τον Σωκράτη, που για να είναι τέτοια μεγάλα μυαλά δεν μπορούσε παρά να ήταν γκέι.
Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει όλα αυτά να τα χωνέψει και ο λαουτζίκος ώστε να στηρίζει δια της ψήφου ή της αδιαφορίας του (καλύτερα) την τελική πολιτική και πολιτισμική επικράτηση των LGBT και επί το ελληνικότερον ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Τρανσέξουαλ).
Τα νεοταξικά σχέδια είναι απόλυτα συγκεκριμένα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είτε σας αρέσει είτε όχι, είτε με θεωρήσετε γραφικό, συνομοσιολόγο και ομοφοβικό (η νέα πολιτικά ορθή κατηγορία για όποιον διαμαρτύρεται)  προωθείται όλο και πιο δραστήρια η πλήρης ομογενοποίηση των ηθών. Αφού σε σχέση με την οικονομία και τα εθνικά σύνορα οι σκοποί της έχουν σχεδόν επιτευχθεί, το μόνο που ενδιαφέρει πραγματικά και απόλυτα την Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι να ισοπεδώσει το τελευταίο τείχος άμυνας που υπάρχει: την ήδη διεφθαρμένη θρησκεία, τα ήδη διεφθαρμένα ήθη και την σχεδόν διαλυμένη οικογένεια.
Και πιέζει άγρια προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μετατραπούμε σε μία παγκόσμια κοινωνία μηδενικών πνευματικών αναζητήσεων, στην οποία τον κύριο λόγο θα έχουν οι LGBT.
Πρώτα πρώτα η αρχή έγινε (που αλλού;) στις ΗΠΑ.
1) Κάποιοι «ερευνητές» ανακάλυψαν ότι οι γκέι έχουν μεγαλύτερο σύνδεσμο ανάμεσα στα δύο εγκεφαλικά ημισφαίρια. Θεωρούσαν ότι επρόκειτο για μετάλλαξη γονιδίων. Σε αντίστοιχο άρθρο ελληνικού περιοδικού (δεν θυμάμαι τώρα πλέον ποιο ήταν) ο συντάκτης αναρωτιόταν: δεν ξέρουμε τι πλεονεκτήματα δίνει η φύση στους γκέι. (!!!!!)
2) Πολύ αργότερα, ηθοποιοί και τραγουδιστές άρχισαν να διαλαλούν σωρηδόν ότι είναι γκέι και είναι υπερήφανοι, ενώ το παράδειγμά τους ακολούθησαν αρκετοί πολιτικοί.
3) Άρχισαν οι «Παρελάσεις υπερηφάνειας». Τίποτε πιο ηλίθιο. Σκεφτείτε να αρχίσουν κάποιοι να παρελαύνουν και να δηλώνουν υπερήφανοι επειδή είναι ψαράδες, ή καπνιστές, ή συλλέκτες γραμματοσήμων ή επειδή έχουν δυσανεξία στην λακτόζη. Ο μόνος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λόγος της «παρέλασης» είναι για να σφηνωθεί στο μυαλό όλων (και κυρίως των μικρών παιδιών) ότι η «διαφορετικότητα» είναι όχι μόνο κάτι αποδεκτό αλλά και πολύ καλό πράγμα.
4) Νομοθετήθηκε η ισότητα των LGBT στα θέματα του οικογενειακού δικαίου. Και σε λίγα χρόνια ο οποιοσδήποτε παιδεραστής θα δηλώνει LGBT και θα μπορεί να υιοθετεί φρέσκο κρέας για να ικανοποιεί τις ορέξεις του «και με τον νόμο».
Από εκεί και μετά τα πράγματα έχουν πάρει μορφή κατακλυσμού.
5) Ένα σημαντικό θέμα που καίει όλους τους ανθρώπους ανά την υφήλιο είναι ποιο θα είναι το γκέι-αυτοκίνητο της χρονιάς. Την επίπονη αυτή εργασία έχει αναλάβει ο γαλλικός γκέι-σύλλογος. Έτσι περιχαρής διάβασα προχθές ότι  την πρώτη θέση κατέλαβε ένα μοντέλο της Φίατ που κοστίζει ΜΟΛΙΣ 31.000 ευρώ.
Στην ΕΡΤ2 (ή ΕΡΤ 3) ένας σεφ πειραματίζεται με μυρωδιές στο εστιατόριό του. Στο πείραμα εμφανίζονται τρία ζευγάρια. Ένα ζευγάρι γυναικών, ένα ζευγάρι ανδρών και ένα κανονικό ζευγάρι. Το ζευγάρι των γκει εμφανίζεται να βιώνει πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα σε σχέση με το κανονικό ζευγάρι, στο οποίο η γυναίκα δηλώνει ότι βρίσκει την συγκεκριμένη μυρωδιά απωθητική. Ταυτόχρονα ο φακός την εμφανίζει από πολύ κοντά, άσχημη και απωθητική, με σκληρά και άγρια χαρακτηριστικά, αντίθετα με τους γκέι που φαίνονται από ψηλά -μέσα σε μία απαλή ομίχλη- να φιλιούνται, ενώ στην εικόνα κυριαρχεί το τεράστιο βάζο με λουλούδια του τραπεζιού.
6) Όταν ο Γιακουμάτος έκανε την περίφημη δήλωσή του, στην τηλεόραση είδα μία υστερικιά κυρία. Ούρλιαζε μαινόμενη και εκτός εαυτού καταφερόταν εναντίον του. Βλέπετε δεν την ενδιέφερε ούτε η καταπίεση και οι βιασμοί που υφίστανται οι μουσουλμάνες, ούτε οι βιασμοί των μικρών παιδιών, ούτε το πόσα ασυνόδευτα παιδάκια θα καταλήξουν στους διεφθαρμένους ευρωπαίους και θα γίνουν δούλοι του σεξ.
7) Ίσως να ήταν η ίδια κυρία(;) που ζήτησε να δημιουργηθούν Χοτ-σποτ ειδικά για γκέι λαθρομετανάστες. Βλέπετε όλοι οι άλλοι μπορούν άνετα να στοιβάζονται στα αχούρια που θεωρούν σαν Χοτ-σποτ οι σημερινοί δημοκράτες.
8) Καπάκι, κυκλοφοράει στο διαδίκτυο η φωτογραφία μιας παχουλής και καλοζωισμένης γκέι-σσας, που είναι άνθρωπος ευαίσθητος, συνειδητοποιημένος, αγαπησιάρης, και που λαχταράει να διεκδικήσει ολόκληρη την ζωή της (τι σημαίνει αυτό θα σας γελάσω), ενώ ταυτόχρονα θα βοηθάει και όσους θέλουν να κάνουν το ίδιο. Δεν ξέρω αν η «αγαπησιάρα» σκέφτεται το ίδιο και για τους στρέιτ των χοτ-σποτ, οι οποίοι επειδή ακριβώς είναι στρέιτ είναι εξ ορισμού φασίστες και σοβινιστικά γουρούνια (αν και σε πολλούς αξίζει ο ορισμός)
9) Στα Όσκαρ «ξέσπασε σάλος» γιατί πέρσι δεν υπήρχε μαύρος υποψήφιος!!! Το θέμα όμως λύθηκε αμέσως και έτσι φέτος υπάρχει μαύρος υποψήφιος σε ταινία με θέμα ομοφυλοφιλία.
10) Μία ανώνυμη διαδικτυακή έρευνα, που δεν αναφέρει κανείς ποιος την έκανε, «έδειξε» ότι οι περισσότεροι έφηβοι και νεαροί ενήλικοι έχουν ερωτηματικά για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό ή το φύλο τους. Κανονικά η έρευνα θα έπρεπε να δείξει ότι όλοι είχαν ερωτηματικά, αλλά ο σοβινισμός των στρέιτ τους ανάγκαζε να γίνουν αυτό που γεννήθηκαν και όχι αυτό που θέλει η μόδα της εποχής.
11) Παίζεται, αυτήν την περίοδο, θεατρική παράσταση με θέμα την παιδοφιλία. Όμως (κατά τον αρθρογράφο-κριτικό της είδησης) δεν μένει «στην επιφάνεια», αλλά εμβαθύνει στους ήρωες και τα κίνητρά τους, ώστε να αναρωτιέσαι τελικά για το ποιος είναι ο θύτης και ποιο το θύμα. Καταπληκτικό! ο σαραντάχρονος πρωταγωνιστής που πήγε με την άμυαλη πιτσιρίκα απενοχοποιείται για την πράξη του με την δικαιολογία ότι ερωτεύθηκε.

Δεν ξέρω τι συμπέρασμα βγάλατε από όλα τα παραπάνω. Εγώ βγάζω πάντως το συμπέρασμα ότι αν δεν σταματήσατε το διάβασμα στο «οι γκέι και οι λοιποί διαστροφικοί» της πρώτης πρότασης, σημαίνει ότι είσαστε απολίτιστοι, φασίστες, σοβινιστές και ομοφοβικοί και ότι αποτελείτε ντροπή για το δημοκρατικό και πολιτισμένο ανθρώπινο είδος.

Εξάσκηση πολιτικής

Έχετε δει ότι σχεδόν πάντοτε τα ισχυρά κράτη «έχουν πάντα δίκιο» και σπάνια υπάρχει εναντίον τους οποιαδήποτε αντίδραση; Αν ενοχλήσεις τα συμφέροντά τους θα σε πατήσουν κάτω.
Οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί παίζουν στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Το αποτέλεσμα ήταν τρία μηδέν υπέρ των Ουκρανών και ο Πούτιν στέλνει το παρακάτω τηλεγράφημα στον Ουκρανό πρόεδρο:
Παίξατε πολύ καλά, Στοπ.
Το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο, Στοπ.
Είμαστε περήφανοι για εσάς, Στοπ.
Τρόφιμα, Στοπ.
Πίστωση, Στοπ.
Αέριο, Στοπ.

Πολιτισμός(;)

Καλά. Οι πολιτισμένοι σε αυτήν την έρμη γη περισσεύουν και δεν έχουμε που να τους βάλουμε. Δύο δείγματα οφθαλμοφανούς πολιτισμού είναι οι παρακάτω φωτογραφίες.
Στην πρώτη ένας τούρκος -ξέρετε δα πόσο πολιτισμό παράγουν οι τούρκοι από δημιουργίας Τουρκίας- δείχνει ένα κομμάτι ψωμί σε μία ομάδα σκελετωμένα Αρμενόπουλα, τα οποία τον εκλιπαρούν.
Στην δεύτερη -ξέρετε δα πόση ευαισθησία για τα ανθρώπινα δικαιώματα κλπ, κλπ δείχνουν οι υπερπολιτισμένες ΗΠΑ- μία μητέρα παρακολουθεί (μαζί με το παιδί της) το μανιτάρι της πυρηνικής δοκιμής που έγινε το 1953 λίγα χιλιόμετρα έξω από το Λας Βέγκας.
Έβαλα αυτές τις δύο περιπτώσεις γιατί πρόκειται για δύο βασικούς «φίλους και συμμάχους» μας.
Έτσι μαζί με τους άλλους υπερπολιτισμένους συμμάχους μας (Άγγλους, Ολλανδούς, Βέλγους, Γάλλους και Γερμανούς) μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για το μέλλον μας υπό την προϋπόθεση ότι είσαστε φασίστες.
Αν είσαστε μέλη ΜΚΟ ή κάποιου πολιτικού κόμματος ζείτε σε άλλο επίπεδο και «αυτά τα πράγματα δεν γίνονται» αλλά ούτε και σας ενδιαφέρει αν γίνονται.


Λευτεριά στον δεκαπεντάχρονο Ρομά

Από πού κι ως που κλείσανε μέσα τον δεκαπεντάχρονο που βίασε και σκότωσε (όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά) τον εξάχρονο;
Κανένας δεν σκέφτηκε το δικαίωμά του να εξερευνήσει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ή το φύλο του και να ασκήσει δημιουργικό σεξ;
Θα έπρεπε να ρωτήσουν και τον εξάχρονο.
Ίσως και αυτός να εξερευνούσε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ή το φύλο του και να συμμετείχε εθελοντικά στο όλο θέμα.

Το συντομότερο ανέκδοτο

Το πρώτο συντομότερο ανέκδοτο που θυμάμαι είναι το «Αλβανός τουρίστας». Από τότε έχουν βγει αρκετά, μερικά από τα οποία είναι τα παρακάτω:
Νεοελληνικός πολιτισμός
Ελληνική Αντιπολίτευση
Ελληνική κυβέρνηση
Απαγόρευση καπνίσματος
Προτεραιότητα στην Παιδεία
Καλή Χρονιά
Αλβανός Χρυσαυγίτης
Ναυτικό των Σκοπίων
Μετριοπαθές Ισλάμ
Ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς
Όμως νομίζω ότι ο τίτλος πρέπει να ανήκει μόνιμα στο παρακάτω:
«Ευρώπη των λαών».