Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

25 Φεβρουαρίου 2017

Άααααλη μία θεωρία συνομωσίας

Ο James Abram Garfield έγινε ο 20ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στις 4 Μαρτίου του 1831.
Επρόκειτο για έναν ακραιφνή δημοκράτη ο οποίος:
α) Υποστήριζε την ελευθερία, την ισότητα και την εκπαίδευση των μαύρων (παρά το ότι δεν του άρεσαν).
β) Ψήφισε τον νόμο κατά της Κου Κλουξ Κλαν ανησυχώντας για τις συνέπειες στην δημοκρατία από μία τέτοια απαγόρευση έκφρασης.
Δολοφονήθηκε μετά από λιγότερο από τρεις-τέσσερις μήνες στην εξουσία!
Δολοφόνος ήταν ο Charles Julius Guiteau, ένας δυσαρεστημένος τύπος που ήθελε να διοριστεί κάπου. Επρόκειτο για έναν αποτυχημένο δικηγόρο, με παραληρήματα μεγαλείου, που παρίστανε τον ιεροκήρυκα και είχε κατηγορηθεί για απάτες και κλοπές. Αγόρασε με δανεικά(!) ένα όπλο που είχε ελεφαντόδοντο στην λαβή, επειδή θα έδειχνε ομορφότερο στο μουσείο!
Στην δίκη του, ο Δρ Edward Charles Spitzka , κορυφαίος ψυχίατρος, δήλωσε ότι ο δράστης «δεν είναι μόνο τώρα τρελός, δεν ήταν ποτέ τίποτα άλλο». Ο Spitzka κατέθεσε ότι «δεν είχε καμία αμφιβολία ότι ο Guiteau ήταν τόσο τρελός όσο και ηθικό τερατούργημα, νοσηρός εγωιστής και είχε την τάση να παρερμηνεύει τα πραγματικά γεγονότα της ζωής».
ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ εκείνη την περίοδο οι τραπεζίτες της Ευρώπης (πχ Ρότσιλντ) προσπαθούσαν με νόμο να πάρουν το δικαίωμα κοπής χρήματος από το αμερικανικό κράτος.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος James Abram Garfield, είχε πει:
«Όποιος ελέγχει την κυκλοφορία των χρημάτων σε οποιαδήποτε χώρα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της βιομηχανίας και του εμπορίου. Και όταν συνειδητοποιείς ότι ολόκληρο το σύστημα ελέγχεται πολύ εύκολα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, από λίγους ισχυρούς άνδρες, δεν θα πρέπει να μιλήσεις για το πως δημιουργούνται οι περίοδοι ανάπτυξης και ύφεσης».
ΚΑΙ ΞΑΝΑ-ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος James Abram Garfield δολοφονήθηκε ΜΕΤΑ από αυτή του την δήλωση.`
Κάτι κακές γλώσσες λένε ότι ο συχωρεμένος θα είχε επιζήσει από τα τραύματά του αν δεν τον περιλαβαίνανε οι γιατροί, γιατί τελικά πέθανε από επιμολύνσεις λόγω των βρώμικων χεριών και εργαλείων των γιατρών του!
Και επειδή όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν εντελώς τυχαία, θα επρόκειτο για θεωρία συνομωσίας το να πούμε ότι οι τραπεζίτες έβαλαν τον παλαβό δολοφόνο να τους απαλλάξει από έναν άνθρωπο που έβλαπτε τα συμφέροντά τους.
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα…

Γνωμικά

Σοφός άνθρωπος δεν αυτός που αν φύγει για λίγο θα σου λείψει. Σοφός είναι αυτός που όταν τον γνωρίσεις θα νιώσεις ότι σου έλειπε μια ζωή.
Η έννοια της σοφίας έχει διαστρεβλωθεί άγρια από τον σύγχρονο πολιτισμό. Έχει καταντήσει να σημαίνει «μέγεθος διανοητικής πληροφόρησης».
Ο πραγματικός σοφός δεν είναι ένας άνθρωπος που έχει αποστηθίσει ολόκληρες βιβλιοθήκες ή που έχει ένα πτυχίο που του επιτρέπει να κάνει τον ειδικό στις αγράμματες ανθρώπινες μάζες.
Ο πραγματικός σοφός μπορεί να είναι τελείως αγράμματος ή να μην έχει ούτε ένα πτυχίο. Εκείνο που κάνει την διαφορά είναι ότι μπορεί και «βλέπει». Γνωρίζει στιγμιαία τις αιτίες των πραγμάτων, τις προθέσεις των ανθρώπων, την αλήθεια και το ψέμα πίσω από τα λαμπρά λόγια τους. Γνωρίζει «χωρίς να ξέρει πως». Οι αιτίες των πραγμάτων είναι ορατές για αυτόν. Λειτουργεί έξω από τον χωροχρόνο. Αδιαφορεί για κάθε «σημαντικό ζήτημα» που μας τρώει τον χρόνο μας.
Τώρα το πώς το επιτυγχάνει αυτό είναι «αλλουνού παπά ευαγγέλιο», αφού πρόκειται για μία δύσκολη διαδρομή, η οποία δεν είναι τόσο εύκολο να εξηγηθεί, ούτε τόσο απλό ώστε να την καταλάβει κάποιος και τελικά να την αποδεχθεί.
Αλλά η διαδρομή ξεκινάει από εσάς. Αναρωτηθείτε:
Εσείς είσαστε σοφοί ή απλά πολύξεροι;
Ξέρετε κανέναν σοφό;
Και αν ξέρετε προσπαθείτε να του μοιάσετε;
Ή απλά είσαστε ευχαριστημένοι να φυτοζωείτε ασχολούμενοι με τις μοντέρνες σαχλαμάρες της καθημερινότητας;

ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ(;) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Διαβάζω στο διαδίκτυο:
Μέσα στις προτάσεις περιλαμβάνεται και το δικαίωμα να έχουν δικαίωμα ψήφου και όσοι αλλοδαποί μένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Βάσει των επίσημων στοιχείων του υπουργείου Εσωτερικών, οι νόμιμα διαμένοντες αλλοδαποί ήταν 580.161 άτομα τον Ιανουάριο του 2017 και αυτό σημαίνει αύξηση του εκλογικού σώματος κατά περίπου 6%. Έως τώρα είχαν δικαίωμα «εκλέγειν» οι υπήκοοι κρατών-μελών της Ε.Ε. στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές, ενώ προτείνεται να επεκταθεί το δικαίωμα και για τις περιφερειακές εκλογές. Προτείνεται επίσης πρόσφυγες και μετανάστες να συμμετέχουν σε όργανα όπως το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών.
Εκ πρώτης όψεως, το άρθρο φαίνεται σχετικά αθώο. Και η πλειοψηφία των Ελλήνων που θα διαβάσει την πρώτη πρόταση (αν το άρθρο μπει στο Φέισμπουκ και στο Τουίτερ), ααααν ανοίξει καν να το διαβάσει, θα το θεωρήσει κάτι απλό, και ΦΥΣΙΚΑ δημοκρατικό.
Όμως:
1) Όποιος θέλει πιστεύει ότι οι νόμιμοι μετανάστες είναι ΜΟΝΟ 580.161 άτομα. Άλλωστε, γνωρίζουμε στο πετσί μας την αξιοπιστία της κάθε κυβερνητικής ανακοίνωσης.
2) Οι περισσότεροι από αυτούς είναι (προφανώς) μουσουλμάνοι. Έτσι, το μόνο που λείπει είναι ένα καλό τζαμί και ένας ιμάμης (τούρκος ή σαουδάραβας) για να πάνε να ψηφίσουν ΜΠΟΥΛΟΥΚΗΔΟΝ κάποιον μετανάστη για πρόεδρο κόμματος. Στο πιτς-φυτίλι θα εμφανιστεί στην ελληνική(;) Βουλή ένα αμιγώς μουσουλμανικό κόμμα ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, και μάλιστα με αρκετά μεγάλο ποσοστό.
3) Τα «δημοκρατικά» κομματόσκυλα δεξιάς και αριστεράς, θα τρέξουν να χρήσουν με συνοπτικές διαδικασίες (και με τροπολογίες που θα ψηφιστούν στα άγρια μεσάνυχτα από πέντε-έξι «δημοκράτες» ΒΟυΛΕΥΤΕΣ, χωμένες στα πιο απίθανα νομοσχέδια) κάμποσες χιλιάδες ακόμα λαθρομετανάστες κάθε είδους.
4) Οι καλοπληρωμένοι ΑΠΟ ΕΣΑΣ «πρόσφυγες και μετανάστες που θα συμμετέχουν σε όργανα όπως το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών», θα σας νομιμοποιούν κάθε καρυδιάς καρύδι, μόνο και μόνο γιατί θα είναι μουσουλμάνος.
5) Και αφού έξω θα μάθουν ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι θα σπεύσουν σωρηδόν να έρθουν στο ελλαδιστάν για να το καταντήσουν στο επίπεδο του Ιράκ, του Πακιστάν, της Ινδίας και της Αιγύπτου.
6) Λόγω της πολιτικο-θρησκευτικής ανατροφής τους, οι μουσουλμάνοι αναπαράγονται σαν τα κουνέλια. Οι ντόπιοι «δημοκράτες δεν έχουν πάρει ακόμα είδηση (ή δεν θέλουν να το πάρουν) ότι στον μουσουλμανικό κόσμο η γυναίκα είναι ένα κατώτερο ζώο, χρήσιμο μόνο για να το πηδάς και να γεννοβολάει. Σε μερικά χρόνια, λοιπόν, οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν ένα τεράστιο ποσοστό αλλοδαπών, άσχετων με τον ελληνικό πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα, που το μόνο όνειρό τους θα είναι η πολιτική και θρησκευτική επικράτησή τους στο κράτος των αγράμματων, άθεων, αδιάφορων, μαλθακών, θηλυπρεπών και πολύ «δημοκρατών» ελλήνων.
Αποτελέσματα;
Πολύ σύντομα (ας ελπίσω όχι) θα αρχίσουν να εμφανίζονται πακιστανοί, αιγύπτιοι, ιρανοί και αφρικανοί κοινοτάρχες, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Και αργά ή γρήγορα θα αποκτήσουμε και μουσουλμάνο πρωθυπουργό, όταν ένα ή δύο εκατομμύρια μουσουλμάνοι, θα ψηφίσουν πιστοί (ας ελπίσω όχι) στις επιταγές του ιμάμη από ένα τζαμί χτισμένο με τα λεφτά σας.
Και έτσι δυστυχώς θα επιβεβαιωθεί η ανάρτηση «Η ντε φάκτο οθωμανική εισβολή» που είχα κάνει.
Αλλά τελικά έχει και ένα καλό η επικράτηση των μουσουλμάνων και η συνεπαγόμενα λογική εξαφάνιση των Ελλήνων από την Ελλάδα:
Οι ιμάμηδες βγάζουν σπυριά όταν βλέπουν:
-Κραγμένες και μη αδελφές και άλλους συναφείς πολιτισμένους.
-Γυναίκες χωρίς τσεμπέρι, αφού έλλειψη τσεμπεριού σημαίνει αυτόματα πόρνη.
-Γυναίκες με μέικ-απ, δαχτυλίδια και βαμμένα νύχια.
-Ανατριχιαστικά σίδερα περασμένα στο σώμα, αυτό το τόσο απαραίτητο και καλαίσθητο πίρσινγκ.
-Χαζά κουρέματα.
-Τατουάζ.
-Γενικά την μόδα και όλα τα καλά του σύγχρονου δυτικού «πολιτισμού».
Και τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω τι είναι καλύτερο:
«Να ανήκομεν εις την Δύσιν» ή να μας πάρουν φαλάγγι οι μουσουλμάνοι;
Μου φαίνεται ότι θα αρχίσω να προτιμώ το δεύτερο…