Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

25 Μαρτίου 2017

Μήπως να καταργήσουμε την σημαία;

Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι με δημοκρατικές πεποιθήσεις και φυσικά «ανήκομεν εις την Δύσιν» και την δημοκρατικότατη ΕΕ.
Και επειδή δεν θέλουμε να στεναχωρούμε τους γείτονές μας αλλά και όσους δημοκράτες μουσουλμάνους βγάζουν σπυριά όταν δουν σταυρό, λέω να καταργήσουμε την σημαία από παντού. Αρκεί αυτή της ΕΕ, η οποία επιπλέον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.
Ήδη υπάρχουν αρκετά περιστατικά απαγόρευσης της ελληνικής σημαίας. Δεν μπορείς μπεις στην Βουλή αν την κρατάς, δεν μπορείς να φωτογραφηθείς με αυτήν στην Ακρόπολη, δεν μπορείς να την βάλεις σε ψηφοδέλτιο, και κύριος είδε τι άλλο υπάρχει που δεν είναι πολύ γνωστό. Εξάλλου, πρακτικά απαγορεύεται η ανάρτηση της σημαίας σε σπίτια, αφού δεν αναφέρεται στον σχετικό νόμο (αν εδώ κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με).
Και το κυριότερο: απαγορεύεται η ανάρτηση της σημαίας μέσα στην Ελληνική Βουλή. Εδώ δεν κάνω λάθος αφού είδα με τα μάτια μου τον υπάλληλο να κατεβάζει την σημαία (μετά από διαταγή του Προέδρου), όταν κάποιος (προφανώς απαίσιος εθνικιστής βουλευτής) την στερέωσε με πινέζες στο έδρανο.
Τι την θέλουμε αυτήν την μπιπ-σημαία δημοκράτες άνθρωποι;
Στο κάτω-κάτω διαρροή συναλλάγματος έχουμε, αφού την αγοράζουμε από την Κίνα.