Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

24 Μαΐου 2017

Τελειωτικά ξεχωριστό κράτος η Κρήτη

Από παλιά έχουν συμβεί διάφορα περίεργα σχετικά με την Κρήτη:
1) Γύρω στο 1983, είδα τον Καζαμία που είχε τον χάρτη της Ελλάδος και λίγο πάνω από την Κρήτη υπήρχε ένα σκίσιμο.
2) Γερμανική εταιρεία πουλάει κρητικές σημαίες στο διαδίκτυο. (Ανεξάρτητη Κρήτη)
3) Εμφανίστηκε η κρητική σημαία σε διαφήμιση της Βόνταφον.
4) Αγγλόφωνο βίντεο στο youtube μαθαίνει τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η Κρήτη είναι κράτος. (Απόσχιση της Κρήτης;)
5) Δωρεάν πρόγραμμα εμφανίζει την κρητική γλώσσα σαν γλώσσα λειτουργίας, μαζί με την κρητική σημαία, δίπλα στα αντίστοιχα «ελληνικά». (Απόσχιση της Κρήτης)
6) Εμφανίζονται κρητικά νομίσματα στις εφημερίδες. (Άλλο ένα βήμα προς την απόσχιση της Κρήτης;)
7) Εισαγγελέας διατάζει έρευνα με αφορμή την εμφάνιση του συμβόλου της κρητικής πολιτείας σε σημαίες, μπλουζάκια, πινακίδες κυκλοφορίας, προϊόντα και διαφημίσεις. (Ποιοί θέλουν απόσχιση της Κρήτης;)
8) Προαναγγέλλεται υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ για επιθαλάσσιο αγωγό ρεύματος. (Νέο βήμα για την απόσχιση της Κρήτης;)
Σήμερα πλέον, μετά την προδοτική πτώχευση του κράτους από Πασοκ, ΝΔ και λοιπούς, φτάσαμε στο σημείο να ξεπουλάμε πάμφθηνα τα ενεργειακά μας κοιτάσματα. Οι τιμές πρέπει να είναι στην καλύτερη περίπτωση το 5% της συνολικής αξίας, κάτι που δεν θα γινόταν αν δεν είχαμε πτωχεύσει.
Και έτσι ήρθαν τα επόμενα ΛΟΓΙΚΑ βήματα. Δυστυχώς κατάφερα και έχασα τα δύο πολύ πρόσφατα άρθρα, αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο σημαντικά γεγονότα:
1) Εμφανίζεται χάρτης της Κρήτης με δική της υφαλοκρηπίδα.
2) Ανακοινώθηκε ότι αμερικανικός πετρελαϊκός κολοσσός δραστηριοποιήθηκε στα κρητικά «οικόπεδα».
Ξέρετε τι χρειάζεται ένα κράτος για να είναι κράτος; Χρειάζεται χρήμα. Τα ελάχιστα χρήματα που θα δίνουν οι πετρελαιάδες, μαζί με την ηλεκτρική διασύνδεση (έγινε άραγε;) με το Ισραήλ, θα μετατρέψουν την Κρήτη στην σημαντικότερη στρατιωτική και ενεργειακή βάση της ανατολικής Μεσόγειου.
Και το μόνο που θα χρειαστεί τώρα είναι ένα «κλικ» όταν οι γνωστοί-άγνωστοι θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες πολιτικές συνθήκες.
Ξαφνικά μπορεί να δείτε την Κρήτη να μετατρέπεται σε ομόσπονδο κράτος και τελικά να «κερδίζει» την ανεξαρτησία της.
Έτσι θα κερδίσουν όλοι:
-Οι αμερικανοί που θα κρατήσουν δικό τους το νησί-«αεροπλανοφόρο».
-Οι εβραίοι που θα παίρνουν άφθονη ηλεκτρική ενέργεια. και μην σας φανεί παράξενο αν ακούσετε ότι βρέθηκαν εβραϊκά "αρχαία" κάπου στην Κρήτη ή στην θάλασσά της.
-Οι πολυεθνικές πετρελαίου που θα βγάλουν τρελό χρήμα από τα «οικόπεδα».
-Οι εταιρείες όπλων με τα όπλα που θα παραγγείλει το «νέο» κράτος.
Ο μόνος που θα πληρώσει το μάρμαρο είναι τα φυτά του Ελλαδιστάν που όλη η σκασίλα τους είναι τα τούρκικα σήριαλ, το σαρβάιβορ και το προπό. Και οι γκουρμέ συνταγές βέβαια...
Ορίστε ένας από τους νέους χάρτες. Ανήκει στον οργανισμό Sea Around Us που χαρτογραφεί όλες τις ΑΟΖ του πλανήτη. Στην διεύθυνση http://www.seaaroundus.org/data/#/eez μπορείτε να δείτε τον χάρτη. Μάλιστα, αν βάλετε τον κέρσορα επάνω στην Ελλάδα θα διαβάσετε φαρδιά πλατιά «Ελλάδα (χωρίς την Κρήτη)».