Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

8 Ιουνίου 2017

Ποιος θα μας σώσει από τους ειδικούς;

Διάβασα ότι οι ισραηλινοί επιστήμονες έκαναν, σε υγιείς εθελοντές, μία «επιστημονική» μελέτη 30(!!!!!!!!!) ολόκληρων ημερών σχετικά με το αν είναι πιο υγιεινό το λευκό ή το μαύρο ψωμί.
Τα συμπεράσματά τους είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ:
Οι τρομεροί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι:
- δεν διαπιστώθηκαν σημαντικές κλινικές διαφορές στους διάφορους βιοδείκτες υγείας των εθελοντών όταν έφαγαν, εναλλάξ για μία εβδομάδα, άσπρο ή μαύρο ψωμί.
- διαφορετικοί άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά ακόμη και στις ίδιες τροφές.
ΟΥΑΟΥ!
Και εγώ ο ηλίθιος που πίστευα ότι:
1) Ο οργανισμός κάθε ανθρώπου είναι τόσο ιδιαίτερος ώστε είναι πρακτικά αδύνατον να βρεις δύο άτομα να αντιδρούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε τρόφιμα και φάρμακα.
2) Ένας υγιής άνθρωπος χρειάζεται μήνες κατανάλωσης κάποιου τροφίμου για να εμφανιστούν σοβαρές αλλαγές στον οργανισμό του.
3) Τα άσπρα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ψωμιά που κυκλοφορούν στον «πολιτισμένο» κόσμο δεν έχουν σημαντική διαφορά από τα μαύρα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ψωμιά που είναι βαμμένα με χρώμα και είναι πασαλειμμένα με λίγο πίτουρο για να βαφτιστούν «ολικής άλεσης».

Εν τω μεταξύ εσείς «μην μασάτε»!
Τρώτε άφοβα όποια «υγιεινή» σαχλαμάρα σας συστήνουν οι «ειδικοί», και η οποία θα φέρει περισσότερα κέρδη στην τσέπη των πολυεθνικών.