Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

14 Ιουνίου 2017

Το διεφθαρμένο ποδόσφαιρο

Περσινά ξινά σταφύλια θα μου πείτε, αλλά πρόκειται για άλλο ένα δείγμα της διαφθοράς της Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας, αυτής του ποδοσφαίρου.
Ο  31 ετών «αστέρας» του ποδοσφαίρου Σεΐκ Ισμαέλ Τιοτέ πέθανε από καρδιακή προσβολή στο γήπεδο. Λέτε να είχε υψηλή χοληστερόλη ή εκ γενετής καρδιακή ανεπάρκεια; Μήπως είχε άγχος για το μεροκάματο ή δεν έτρωγε καλά λόγω έλλειψης χρημάτων;
Προφανώς δεν άντεξε τα παράνομα αναβολικά που παίρνουν οι «ιερείς της στρογγυλής θεάς» (αλλά και οι λοιποί «μεγάλοι» αθλητές) για να αντέχουν τον ανταγωνισμό. Κάτι τέτοιο βέβαια ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ από το μυαλό των ιθυνόντων που παρασύρουν τα παιδιά σας σε αυτό το άθλημα, το τόσο καταστρεπτικό για το σώμα.
Θα που πείτε, εδώ δεν ανησυχεί κανείς που πεθαίνουν ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ από καρδιά οι έφηβοι μέσα στα ελληνικά γήπεδα, στον Τιοτέ θα κολλήσουμε;