Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

30 Αυγούστου 2017

Αντίχριστος και Παγκοσμιοποίηση

Ο Αντίχριστος και η παγκοσμιοποίηση βρίσκονται αυτήν την στιγμή στα καλύτερά τους.
Ο σύγχρονος «αναπτυγμένος πολιτισμός» [πρακτικά ο πανταχού παρών Αντίχριστος] έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε απλούς αριθμούς. Ένας απλός αριθμός δεν έχει δική του βούληση ή αξία. Τον αφήνεις στην άκρη άχρηστο ή τον βάζεις να παίξει όποιον ρόλο θέλεις εσύ σε οποιαδήποτε μαθηματική πράξη. Κοιτάξτε γύρω σας.
Οι άνθρωποι-αριθμοί, σαν τέλεια ανθρωποειδή ρομπότ υπακούουν σε οτιδήποτε επιτάσσουν οι σημερινοί ηγέτες.
Για παράδειγμα, θα βγει ένας τριτοφυλικός μοδίστρα της Νέας Υόρκης και θα δηλώσει ότι η παγκόσμια τάση (!!!) εφέτος θα είναι να φορεθούν γήινα χρώματα. Όλως περιέργως οι βιομηχανίες ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ κατασκευάσει τα σχετικά ρούχα, τα οποία ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ αρχίσει να εμφανίζονται στα καταστήματα! Και όλα τα ρομποτάκια θα τρέξουν να τα αγοράσουν, για να τα πετάξουν μετά από μερικούς μήνες όταν ένας άλλος μοδίστρα θα δηλώσει ότι η παγκόσμια τάση απαιτεί να φορεθούν λουλουδάτα υφάσματα.
Το αποτέλεσμα το βλέπετε γύρω σας: ένα κακόγουστο καρναβάλι από φορέματα, παπούτσια, τατουάζ, χτενίσματα και αξεσουάρ.
Όλα αυτά χρησιμοποιούνται από υποτίθεται μορφωμένους, σκεπτόμενους και ανεξάρτητους ανθρώπους, οι οποίοι αισθάνονται σημαντικοί μόνο και μόνο γιατί χρησιμοποιούν τα πανάκριβα προϊόντα που τους επιβάλλουν σαν μόδα.
Και όλοι μαζί αποτελούν ένα μεγάλο κοπάδι μέσα σε μία θάλασσα εκνευριστικής ομοιομορφίας καταναλώνοντας τα νεοταξίτικα ίδια «διαφορετικά» ρούχα, την ίδια νεοταξίτικη μουσική, τα νεοταξίτικα ίδια ηλεκτρονικά και υιοθετώντας την ίδια νεοταξίτικη συμπεριφορά.
Και παρ΄ όλα αυτά μερικοί περιμένουν να εμφανιστεί ο Αντίχριστος, να τους δηλώσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιος είναι και αυτοί να «αντισταθούν» εκ του ασφαλούς γνωρίζοντας ότι «έτσι θα κερδίσουν τον Παράδεισο».