Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

13 Σεπτεμβρίου 2017

Ο μύθος της τίμιας και πολιτισμένης Ευρώπης

1) Η φοροδιαφυγή στην ΕΕ στοιχίζει 2.000 ευρώ για κάθε πολίτη
Στο «Top 20» των φορολογικών παραδείσων παγκοσμίως, ευρίσκονται δέκα ευρωπαϊκές χώρες – κάτι που προφανώς σημαίνει πως η ΕΕ κατέχει την πρώτη θέση διεθνώς, με απόσταση από όλες τις άλλες ηπείρους.
Κατεβάστε το κείμενο από εδώ: Η φοροδιαφυγή στην ΕΕ στοιχίζει 2.000 ευρώ για κάθε πολίτη
2) Το 62% των φοιτητών παίρνει δάνειο για να σπουδάσει
Ολλανδία
Παράλληλα, πάνω από τους μισούς μένουν με τους γονείς τους και εργάζονται για να μπορέσουν να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους
Πολλοί φοιτητές ξεκινούν τη ζωή τους φορτωμένοι με χρέη
Κατεβάστε το κείμενο από εδώ: Το 62% των φοιτητών παίρνει δάνειο για να σπουδάσει
3) Οι Γερμανίδες απαιτούν από τη Μέρκελ ίση αμοιβή και δικαιώματα
Με επιστολή τους προς την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, γυναικείες οργανώσεις ζητούν περισσότερη υποστήριξη εκ μέρους της για να επιτύχουν τους στόχους της ίσης εκπροσώπησης και της ίσης αμοιβής, μετά τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου.
Πηγή: Οι Γερμανίδες απαιτούν από τη Μέρκελ ίση αμοιβή και δικαιώματα
4) Ανήσυχη η Κομισιόν από το «φλερτ» Γερμανίας – Γαλλίας
… τη στιγμή που το «φλερτ» το οποίο έχει ξεκινήσει μεταξύ του Γάλλου προέδρου Μακρόν και της Γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ –και που αναμένεται να επισημοποιηθεί μετά τις γερμανικές εκλογές– μπορεί να απειλήσει ακόμα και την ύπαρξη της ίδιας της Κομισιόν.
«Δεν θέλουμε να “κρατάμε το φανάρι” ανάμεσα σε Μέρκελ και Μακρόν», έλεγε με χιούμορ Ευρωπαίος αξιωματούχος, επιδιώκοντας να τονίσει ότι η Επιτροπή δεν θα επιτρέψει να υποβαθμιστεί σε κομπάρσο στα ευρωπαϊκά δρώμενα, έχοντας ρόλο παρατηρητή των αποφάσεων που θα αρχίσουν να παίρνουν οι δύο ισχυροί της Ευρώπης…
Κατεβάστε το κείμενο από εδώ: Ανήσυχη η Κομισιόν από το «φλερτ» Γερμανίας - Γαλλίας
5) Αυτήν τη στιγμή τα στρατεύματα της Μιανμάρ κατασφάζουν την κοινότητα των Ροχίνγκια -- αποκεφαλίζουν ακόμη και μικρά παιδιά. Το πιο εξωφρενικό: ο στρατός έχει την στήριξη της Μ. Βρετανίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας -- ας απαιτήσουμε να πάψουν να στηρίζουν τα αιμοβόρα στρατεύματα για να σταματήσει η σφαγή!
Το εξωφρενικό είναι ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις που ευθύνονται για τις σφαγές στηρίζονται από χώρες όπως η Μ. Βρετανία, η Γερμανία κι η Ιταλία!

Δεν θα κάνω κάποια ανάλυση, γιατί όποιος δεν καταλάβει από τα παρακάτω αποσπάσματα δεν θα καταλάβει ποτέ του. Και αφού η πλειοψηφία των νεοελλήνων δεν καταλαβαίνει ή το χειρότερο δεν ενδιαφέρεται καλώς παθαίνουμε αυτά που παθαίνουμε και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα πάθουμε και χειρότερα.