Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

27 Σεπτεμβρίου 2017

Ένα απίστευτο νεοταξικό παραμύθι

Πριν δύο περίπου μήνες διάβασα στο διαδίκτυο ότι «Η Μαλάλα έγινε δεκτή στην Οξφόρδη».
Ώ, τί νίκη του ανθρώπινου πολιτισμού!!!
Ώ, τι θρίαμβος της ανθρώπινης βλακείας!!!
Αν δεν το ξέρατε, τα βασικά βήματα του παραμυθιού της Μαλάλα έχουν ως εξής:
1) Σε ηλικία 11 ετών ξεκίνησε να γράφει με ψευδώνυμο, όταν μετά την κατάληψη της περιοχής της από τους Ταλιμπάν, περιέγραφε την σκληρή καθημερινότητα μέσα από το μπλοκ της.
2) Σε ηλικία 15 ετών δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από φανατικό ισλαμιστή την ώρα που πήγαινε στο σχολείο της. Η απόπειρα εναντίον της προκάλεσε μία «παγκόσμια έκρηξη συμπαράστασης».
3) Σε ηλικία 16 ετών (αφού ανάρρωσε στην Αγγλία) μίλησε στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το δικαίωμα στην εκπαίδευση.
4) Σε ηλικία 17 ετών [στις 10 Οκτωβρίου του 2014] της απονεμήθηκε το Νόμπελ Ειρήνης.
5) Τα επόμενα χρόνια (τρία τον αριθμό) ασχολήθηκε με την εκπαίδευση των νεαρών προσφύγων, ανοίγοντας σχολείο στα σύνορα Συρίας – Λιβάνου.
6) Σε ηλικία 20 ετών (σήμερα δηλαδή) έδωσε εξετάσεις, αρίστευσε [!!!] και έγινε δεκτή από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Θα σπουδάσει  Φιλοσοφία, Πολιτικές Επιστήμες και Οικονομικά στο φημισμένο βρετανικό πανεπιστήμιο και έγραψε στο Twitter: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα πάω στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης».

Με λίγα λόγια ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΗ αυτήν την αλυσίδα απίστευτων γεγονότων:
Σε μία περιοχή του μουσουλμανικού Πακιστάν, όπου οι γυναίκες έχουν λιγότερη αξία από έναν σκύλο, μία 11χρονη είχε αρκετό μυαλό, λεφτά, υπολογιστή, και ενσύρματο (ή το χειρότερο ασύρματο) διαδίκτυο ώστε να γράφει σε μπλόγκ και να καταγγέλλει την ζωή με τους σκληρούς Ταλιμπάν.
Αφού έφαγε σφαίρα στο κεφάλι και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της σε νοσοκομείο (που ΔΕΝ αναφέρεται), από το μακρινό και δυσπρόσιτο Πακιστάν βρέθηκε ΞΑΦΝΙΚΑ στο νοσοκομείο Queen Elizabeth του Μπέρμιγχαμ, στην Αγγλία!!!!!!
Έναν χρόνο μετά τον βαρύ τραυματισμό της ήταν απολύτως καλά, μίλησε στα Ηνωμένα Έθνη και έπειτα στο πιτς-φυτίλι άνοιξε[!!!!!] σχολείο στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου όπου «ασχολήθηκε» με την εκπαίδευση προσφυγόπουλων.
ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ [μετά από τέτοια περιπλάνηση και πρακτικά χωρίς να πηγαίνει σχολείο] δίνει εξετάσεις στην Οξφόρδη όπου πετυχαίνει με άριστα!!!!!!!! [Αλήθεια οι εξετάσεις έγιναν στα αγγλικά ή στα πακιστανικά;]

Πείτε μου στον θεό που πιστεύετε αν μπορείτε να δεχθείτε σαν αληθινή αυτήν την ιστορία επιστημονικής φαντασίας.
Εάν όμως πραγματικά πιστεύετε σε αυτές τις απίθανες ΜΠΟΥΡΔΕΣ τότε:
-Προσπαθήστε να φύγετε βαριά τραυματίες από ένα νοσοκομείο (πχ στην Ήπειρο) και να πάτε για θεραπεία στο Queen Elizabeth.
-Προσπαθήστε να μιλήσετε στα Ηνωμένα Έθνη.
-Προσπαθήστε να δώσετε εξετάσεις στην Οξφόρδη και να ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΤΕ με την μία.
-Προσπαθήστε να ανοίξετε σχολείο και να διδάξετε πρόσφυγες σε μία εμπόλεμη περιοχή.

Θα διαπιστώσετε ότι αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ παρά μόνον αν ο μπαμπάς σας έχει πολύ [μα πάρα πολύ χρήμα] και πολλές [μα πάρα πολλές] διασυνδέσεις.
Εν τω μεταξύ, εκατομμύρια γυναίκες ζουν σαν σκλάβες στις μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής (για παράδειγμα απαγορεύεται να βγουν από το σπίτι χωρίς συνοδεία), βιάζονται, ακρωτηριάζονται και δολοφονούνται ανεξέλεγκτα.
Και οι ανιάτως ηλίθιοι, που τρέφονται με νεοταξικό σανό, από νεοταξικά ΜΜΕ, σε λίγα χρόνια θα δέχονται τις νεοταξικές παραινέσεις της νεοταξικής σταχτοπούτας, η οποία είναι πολύ επαναστατική αλλά όχι τόσο για να βγάλει το τσεμπέρι, και που -πάω στοίχημα ότι- μπορεί σε λίγα χρόνια να την δούμε και πρωθυπουργό στο Πακιστάν. 
Όχι βέβαια ότι θα κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να αλλάξουν ζωή οι καταπιεσμένες πακιστανές-ζώα.