Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

21 Οκτωβρίου 2017

Σύγχρονη αριστερή δημοκρατία

Υποθέτω ότι γενικά γνωρίζετε τα παγκόσμια προβλήματα: υπερπληθυσμός, καταστροφή του περιβάλλοντος, πόλεμοι, δουλεία, εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, ακρίβεια τροφίμων και άλλων βασικών αγαθών, ανεργία, φτώχεια, πορνεία, εκμετάλλευση των εργαζομένων, ληστρικές φούσκες στα χρηματιστήρια, εγκληματικότητα, απάτες πολυεθνικών εταιρειών, διαφθορά πολιτικών κλπ, κλπ, κλπ δημιουργούν μία όμορφη κατάσταση με  την οποία μπορείτε να αγχωνόσαστε αδιαλείπτως.
Αλλά μην ανησυχείτε γιατί όλα αυτά δεν είναι τίποτε σπουδαία πράγματα. Εξάλλου έχουν δρομολογηθεί να λυθούν μέσα από την ταξική πάλη, στην οποία εργάτες, αγρότες και φοιτητές ενωμένοι με την πνευματική ιντελιγκέντσια (και προσφάτως και μαζί με τους ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ λαθρομετανάστες) θα πολεμήσουν όλοι μαζί κατά του κεφαλαίου και μετά από ποταμούς αίματος, θυσίες και ηρωισμούς θα επιτύχουν την δικτατορία του προλεταριάτου, όπου όλοι θα ζουν ευτυχισμένοι!
Μάλιστα!
Την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του προλεταριάτου για να μην ξεχνιόμαστε όταν κάποιος αριστερός το φρόνημα μιλάει για δημοκρατία… όχι ότι οι δεξιοί και οι κεντρώοι εννοούν κάτι διαφορετικό όταν μιλάνε για δημοκρατία.
Η μόνη διαφορά της αριστερής ή κεντρώας ή δεξιάς δημοκρατίας είναι ότι την κουτάλα για τις μίζες την κρατάνε στο χέρι αριστεροί ή κεντρώοι ή δεξιοί πολιτικοί (στο αριστερό ή το δεξί χέρι κατά περίπτωση), ενώ ταυτόχρονα διορίζουν αριστερούς ή κεντρώους ή δεξιούς δημόσιους υπάλληλους από τους ψηφοφόρους-κοπάδι, οι οποίοι ΦΥΣΙΚΑ προσβλέπουν για ένα ξεροκόμματο/θέση.
Όλα λοιπόν αυτά τα προαναφερθέντα στην εισαγωγή προβλήματα δεν έχουν καμία σημασία, αφού μπορείτε όπως είπαμε να τα θεωρείτε λυμένα.
Εκείνο που έχει σημασία είναι να μπορεί ο καθένας να κάνει ότι του καπνίζει και «με την άδεια της αστυνομίας». Έτσι έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι να διαλύσουν οτιδήποτε φασιστικό επιζεί ακόμα από τον προηγούμενο αιώνα.
Δήθεν σοσιαλιστικές και δήθεν αριστερές κυβερνήσεις ΞΑΦΝΙΚΑ κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όχι βέβαια τα δικαιώματα των φτηνών εργατών/δούλων, ή τα δικαιώματα των σκλάβων του σεξ, ή των αρρώστων ή των θυμάτων πολέμου, ή των θυμάτων των πολυεθνικών, ή όποιων άλλων καταπιεζομένων. Εκείνο που επείγει είναι τα δικαιώματα των LGBT. Οι οποίοι επιπλέον με συνοπτικές «δημοκρατικές» διαδικασίες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σαν ηγετική, κοινωνική, πολιτική και πνευματική ομάδα.
Και όσον αφορά το Ελλαδιστάν (ή Ψωρο-Κώσταινα όπως ονομαζόταν η Ελλάδα τον προηγούμενο αιώνα από τους ιθαγενείς), την βαριά και δύσκολη (αλλά ευχάριστη για αυτούς) δουλειά της διάλυσης του κράτους-έθνους, της εκπαίδευσης, της οικογένειας, της θρησκείας και των όποιων ηθικών αρχών απέμειναν το έχει αναλάβει η δήθεν αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που την στιγμή που γράφω το κείμενο γλύφει ανηλεώς τον Τράμπ. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι σωστοί «αριστεροί» βγάζουν σπυριά όταν ακούνε για έθνος, θρησκεία και οικογένεια, αφού όλα αυτά είναι φασιστικά και αντιδημοκρατικά κατάλοιπα περασμένων εποχών, δεν συνιστούν πολιτισμό και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, εμμμ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ήθελα να πω. Και φυσικά με ΔΗΘΕΝ δημόσιο διάλογο, όπου διάλογο εννοούμε στημένες συζητήσεις στην τηλεόραση με «ειδικούς», οι οποίοι απαντούν σε στημένες ερωτήσεις.
Πριν διαμαρτυρηθείτε όσοι είστε αμετανόητοι «αριστεροί δημοκράτες» κάντε μία μικρή έρευνα και θα διαπιστώσετε τι έπαθαν οι άνθρωποι όπου εγκαθιδρύθηκε η δήθεν δημοκρατική «δικτατορία του προλεταριάτου». Και αν συνεχίσετε να επιμένετε μπορείτε να πάτε στην «προλεταριακή δημοκρατία» της Βόρειας Κορέας και θα μάθετε από πρώτο χέρι.
Εκπληρώνοντας λοιπόν το δημοκρατικό όνειρό τους, οι δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ (επικουρούμενοι από τους δεξιούς δημοκράτες) έλυσαν όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα:
1) Επιτέλους, απελευθέρωσαν τους καλούς, ευγενικούς, ανθρωπιστές, πολιτισμένους LGBT από την απεχθή τυραννία των ομοφοβικών, μισάνθρωπων, φασιστών και γενικά καθαρμάτων που τους καταπίεζαν τόσα χρόνια. Για αυτό εξάλλου στην τηλεόραση, το θέατρο και τα ΜΜΕ δεν θα βρείτε LGBT ούτε για δείγμα!
2) Επιτέλους, θα μάθουν τα μικρά παιδιά  ότι είναι καλό, δημοκρατικό και επιθυμητό να μην είσαι αυτό που γεννήθηκες. ΟΧΙ φασιστόμουτρα που διαμαρτύρεστε. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πρώτα να μεγαλώσουν και μετά να αποφασίσουν… έτσι όπως ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διδάσκονται σωστά την θρησκεία της χώρας και είναι προτιμότερο να μάθουν για όλες τις άλλες, συμπεριλαμβανομένου και του δημοκρατικότατου μωαμεθανισμού, ο οποίος δεν είναι πλέον μωαμεθανισμός αλλά τζιχαντισμός.
3) Επιτέλους, τα δεκαπεντάχρονα, που η πολιτεία τους απαγορεύει να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης ή να ψηφίσουν, μπορούν να αλλάξουν το φύλλο τους.
4) Επιτέλους, θα μπορούμε με δημοκρατική άνεση να βαφτίζουμε Έλληνα κάθε καρυδιάς καρύδι που έρχεται στο Ελλαδιστάν για πλιάτσικο.
5) Επιτέλους, το δικαστήριο θα μπορεί να δίνει την άδεια στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να παντρεύονται δεκάχρονα κοριτσάκια, όπως και στην πατρίδα τους.
Όλα τα άλλα δεν είναι τίποτε. Μπορεί να δώσουμε την Θράκη και το Αιγαίο στους Τούρκους, την Ήπειρο στην Αλβανία, την Μακεδονία στα Σκόπια ή την Βουλγαρία (όποιος προλάβει πρώτος), να αποσχιστεί η Κρήτη μετατρεπόμενη ουσιαστικά σε αμερικανική αποικία [όλη η Ελλάδα θα μετατραπεί σε αποικία, αλλά να μην φανώ και υπερβολικός], όμως θα φάμε άφθονη δημοκρατία η οποία θα τρέχει από τα μπατζάκια μας και μάλιστα με χρυσά κουτάλια.
Για αυτό, μην ξεχάσετε να πάτε να ξαναψηφίσετε τον ΣΥΡΙΖΑ στις νέες εκλογές ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ο Ντάισελμπλουμ να γίνουν γρήγορα…
Όχι ότι αν ψηφίσετε Ποτάμι, μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ θα αλλάξει τίποτε.
Οι νόμοι που ψηφίστηκαν με δημοκρατικό τρόπο, δεν είναι παρά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ της δημοκρατικής ΕΕ, και δημοκρατικός όρος για να πάρουμε νέα δημοκρατικά δάνεια, ώστε να βγούμε από την δημοκρατική λακκούβα στην οποία μας έβαλε ο δημοκράτης ΓΑΠ, τον οποίο μάλιστα βράβευσε με το  δημοκρατικό «Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς», η δημοκρατική ILA (International Leadership Association), για το δημοκρατικό έργο του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας την περίοδο 2009 - 2011.
Έ ρε δημοκρατικά γλέντια!