Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

8 Φεβρουαρίου 2018

Η πράσινη ευρω-κοροϊδία

Εδώ και πολλά χρόνια προστέθηκε στα άλλα χαράτσια που πληρώνουμε μέσω του λογαριασμού της κατακαημένης ΔΕΗ και ο περίφημος «πράσινος φόρος».
Ήτανε λέει μία «τιμωρία» από την ΕΕ επειδή λέει καίγαμε το βρωμερό και απεχθές ελληνικό κάρβουνο. Έπρεπε λέει οπωσδήποτε να μοιάσουμε στους πολιτισμένους και φυσιολάτρες ευρωπαίους, οι οποίοι ως γνωστόν καίνε υγιεινό, ανακυκλώσιμο, και φιλικό προς το περιβάλλον ουράνιο.
Τα λεφτά λέει θα πήγαιναν για «πράσινη ανάπτυξη» και άλλα πράσινα άλογα. Θα πήγαιναν σε ανεμογεννήτριες και ηλιακά πάνελ, που είναι πανάκριβα, κακάσχημα, καταστρέφουν βουνά και χωράφια για να τοποθετηθούν, επιβαρύνουν το περιβάλλον επειδή απαιτούν πολλές πρώτες ύλες, περιορίζουν ελάχιστα την εκπεμπόμενη μόλυνση, έχουν μικρό χρόνο ζωής, αλλά έχουν το τεράστιο πλεονέκτημα ότι το χρήμα μπαίνει σε γερμανικές, και άλλες ευρωπαϊκές τσέπες.
Και να που μετά από τόσα πράσινα άλογα, εεεεμμμ συγνώμη χρόνια ήθελα να πω, εμφανίζεται η πραγματικότητα. Ποια είναι αυτή;
Η Κομισιόν [αφού μας πρασινο-έγδαρε καλά καλά] είδε κι απόειδε και τελικά έδωσε διορία δέκα ημερών σε εννέα χώρες να παρουσιάσουν τα μέτρα που θα έπαιρναν για την βελτίωση της εκπομπής ρύπων.
Και ξέρετε ποιες είναι αυτές οι εννέα χώρες;
Είναι η Ισπανία, η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Τσεχία, η Ρουμανία, η Σλοβακία ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ οι τρεις χώρες που κατασκοτώνονται να σώσουν την ελληνική ατμόσφαιρα: η Γερμανία, η Γαλλία, και η Αγγλία.
Στον επόμενο λογαριασμό που θα πληρώσετε στην ΔΕΗ ή στους νέους πάροχους [οι οποίοι θησαυρίζουν εις βάρος σας και εις βάρος της ΔΕΗ, δηλαδή διπλά εις βάρος σας] μην ξεχάσετε να βάλετε μερικά ευρώ παραπάνω για να βοηθήσουμε όλοι μαζί την πρασινάλογη ανάπτυξη στο κακόμοιρο Ελλαδιστάν και στην ΕΕ όπου κάποιες κακές γλώσσες άρχισαν να λένε ότι η πράσινη ανάπτυξη τελικά είναι μία πράσινη ρεμούλα.
Όχι τίποτε άλλο για να μην νομίζουν οι ευρωπαίοι ότι μας έπιασαν κορόιδα. Εμείς είμαστε κορόιδα από μόνοι μας ρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου