Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

7 Μαρτίου 2018

Η [έλεος πια] σεξουαλική παρενόχληση

Η κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση είναι ένα ακόμα νεοταξικό φρούτο, καρπός της «πάλης για την ισότητα» των φύλων.
Ως γνωστόν οι άνδρες είναι γουρούνια-σοβινιστές, εν δυνάμει βιαστές και υπάνθρωποι, ενώ οι γυναίκες είναι η λεπτότερη έκφανση πολιτισμού και ανθρωπιάς και υποφέρουν αφάνταστα από τους κακούς άνδρες.
Βέβαια οι γυναίκες διευθυντές [λένε οι κακές γλώσσες] είναι ότι χειρότερο μπορεί να σας συμβεί. Επίσης, ένας ρώσος στρατιωτικός αποκάλυψε ότι σε περιστατικά τρομοκρατίας, πρώτα πυροβολούν τις γυναίκες γιατί αυτές είναι «σκληρότερες» από τους άνδρες. Αυτά βέβαια δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία αφού τα γράφει ένα σοβινιστικό γουρούνι.
Επανέρχομαι όμως στο κύριο θέμα μου την σεξουαλική παρενόχληση.
Υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση;
ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Πάντοτε θα υπάρχει όσο οι άνθρωποι θα άγονται και θα φέρονται από τα κατώτερα ένστικτά τους. Το θέμα είναι η υπερβολή, η εκμετάλλευση που γίνεται και η μονομερής προπαγάνδα σε αυτό.
1] Σε κάποιο κινηματογραφικό έργο -μέσα σε ένα γεμάτο κόσμο δωμάτιο- κάποιος προϊστάμενος κοίταξε μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω μία αστυνομικό, ΣΥΓΝΩΜΗ αστυνομικίνα ήθελα να πω, η οποία εκείνη την ώρα έφευγε. Μία άλλη γυναίκα του είπε ότι αυτό που έκανε είναι στα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης!
2] Τον τελευταίο καιρό έγινε της μόδας να βγαίνουν όλοι και όλες και να κατηγορούν κάποιους ότι τους παρενόχλησαν σεξουαλικά. Αυτοί οι κάποιοι δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν προφανώς όλη μέρα. Πρόκειται για μία καταπληκτική ευκαιρία να ακουστεί το όνομα των «θυμάτων» στα ΜΜΕ. Η κάθε «πικραμένη» που δεν διστάζει να δείξει τα πάντα «για καλλιτεχνικούς λόγους», που το παίζει μόνιμα μοιραία γυναίκα και «είδωλο του σεξ», βγαίνει και διαμαρτύρεται επειδή λέει κάποιος παραγωγός της έκανε άσεμνες προτάσεις της τίμιας!
Επαναλαμβάνω όχι ότι αυτό δεν συμβαίνει. Αλλά ή το καταγγέλλεις αμέσως, εκείνη την στιγμή ή το βουλώνεις και δεν το θυμάσαι μετά από δέκα και είκοσι χρόνια για λόγους μόδας ή σαν ευκαιρία για προσωπική προβολή.
Ο νόμος για σεξουαλική παρενόχληση είναι αρκετά παλιός και ΦΥΣΙΚΑ γίνεται και η σχετική κατάχρησή του από τα «θύματα», τα οποία εκμεταλλεύονται την φυσική αγανάκτηση και την συμπάθεια που εκδηλώνεται προς τα πραγματικά θύματα. Και φυσικά ένας νόμος δεν λύνει το πρόβλημα, όπως δεν βοηθάει στην λύση του και η εκμετάλλευση του νόμου για προσωπικό όφελος.
Ορίστε μία παλιά γελοιογραφία που δείχνει με χιουμοριστικό τρόπο την μανία αυτή. Η [κακάσχημη] υπάλληλος λέει στον προϊστάμενο: Όλες οι γυναίκες του γραφείου σε έχουν μηνύσει για σεξουαλική παρενόχληση. Αφού δεν με έχεις παρενοχλήσει σεξουαλικά και εγώ σου κάνω μήνυση για διακρίσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου